Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Lekarze i prawnicy UJAWNIAJĄ szokujące FAKTY ws. eksperymentów medycznych na niemowlętach! |
Hej ludziska, wiecie czemu rząd tak szykanuje "kiboli"? No powiedz czemu jak takiś mądry.(rzekł jakiś moher z tłumu) Bo przejawiają treści prawdziwie patriotyczne. Co Ty pier**lisz? (krzyknął ktoś z tyłu) Wytłumaczę to wam w ten sposób: Załóżmy, że gra Polska z Rosją, jest meczyk i jest fajnie pięknie, no i w pewnym momencie ktoś z ruskich sprowokował Polaka. (Te, Polska gra słabo i nigdy nie pokona naszej potęgi) Jako, że polscy "kibole" są fanatycznymi patriotami i nie dadzą sobie pluć w twarz, zwłaszcza potomkom bolszewickiego ścierwa, na odpowiedź z ich strony nie trzeba długo czekać, zaczyna się jatka, a do akcji wkracza 3 strona konfliktu, którą ja nazywam ZOMO, są to synowie SB wspierani przez własnych synów z antify, w akcji ginie kilku ruskich z ręki ZOMO, kilku "kiboli" zostaje złapanych, kilku idzie do szpitala i paru ginie. Stąd nasz "kochany" rząd zwykł mówić na patriotów z boiska "Naziści i kibole" Dlaczego?(pyta zaciekawiony starzec) A no dlatego, że była tam antifa, która jak to zwykle bywa, lubi wspierać lewacki rząd w takich akcjach. Rząd wyczuwa już od dawna, że lud chce wyjść na ulice, jak wiadomo "kibole" byliby bardzo potężną "bronią" w walce z rządem, gdyż są fanatykami i za ojczyznę są gotowi oddać życie. Nie boją się starć z policją, nie boją się oberwać w łeb, wyznają ściśle określone zasady. Wyznają prawo pięści. Są takimi samymi patriotami jak AK czy ludzie którzy walczyli podczas wojny z najeźdźcami. Ludzie, rząd zaczyna się nas bać i prowadzi z nami "zimną wojnę" Podwyższa wiek emerytalny, szykanuje patriotów z boiska, którzy kochają nasz kraj, wymyśla Brunona K. Kolejne afery, wywala ludzi na bruk, podwyższa ceny i vat, pokazuje, że ma pozwolenie na broń i szafy pełne arsenału tylko dlatego, że chce nas zastraszyć, żebyśmy przypadkiem nie zrobili powstania.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Lekarze i prawnicy UJAWNIAJĄ szokujące FAKTY ws. eksperymentów medycznych na niemowlętach! |
Gdzie w Łomży najtaniej i dobrze jakościowo można wywołać zdjęcia?
|
|
Re: Lekarze i prawnicy UJAWNIAJĄ szokujące FAKTY ws. eksperymentów medycznych na niemowlętach! |
Ja ogólnie nie lubię tego gatunku muzycznego i szczerze go unikam i nie słucham, ale chciałbym "promować" mojego kumpla jeszcze z czasów podstawówki, który pochodzi z okolic Łomży. Pozdro dla Rafała. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7c63uVcz7aQ
|
|
Maruda, a jakie Ty masz zdanie na opisywany tu przeze mnie temat?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
|
mam na sprzedanie nową maszynke philipsa :) bo mojemu mężowi nie pasuje,ma za delikatną skórę :D jakby co to na meila klus89@o2.pl
|
|
Odbieram połączenia przychodzące, ale wychodzące nie działają nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
|
Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Za oknem śnieżek pada a w sztabach satanistów wre praca nad sposobami szybkiego mordowania ludzi. ... Jeden z przykładów pracy umysłów ludzkich zapewne zapewne krótko potrwa. Poniżej... .. . . .. ... C19 był skoordynowanym wysiłkiem globalistów w celu redukcji populacji – dr E. Garcia https://drnowopolskipolskapanorama.home.blog/2024/01/09/covid-19-byl-skoordynowanym-wysilkiem-globalistow-w-celu-redukcji-populacji-dr-e-garcia/ Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Na 4lomza też morduje się myśli ludzkie. Zaś przykładem jest - ten m.in. temat. ... Nie to napisałem co zostało z tematu Lekarze i prawnicy UJAWNIAJĄ szokujące FAKTY ws. eksperymentów medycznych na niemowlętach! ... .. . Czy #admin może wytłumaczyć się z procederu? Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Hajhitlo dvpokrato, twój idol dr Mengele, nie takie eksperymenty czynił. Marzy ci się powrót do tych czasów. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |