Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Inflacja najwyższa od 20 lat |
utor: Tommek (---.xdsl.centertel.pl) Data: 29-12-12 12:37 Jak by co to zapomnieliście o jednym chłopaku z Łomży ile odwiedzin i teledysk w Tv też był http://www.youtube.com/watch?v=sYX6RAtGND8 Chyba roboty nie masz że się reklamujesz? Podpis pod utworem Tommek.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Inflacja najwyższa od 20 lat |
szukam raczej czegos z klasyczna klawiatura lub qwerty „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Samsung s7220 z papierami, pudelko, 100 zł „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Nie ten dział.Wio do polityki. Tutaj piszemy tylko o kebabach, zgubionych rzeczach i podwózki od/do !
|
|
... Jeszcze powinni opodatkować te panie które stoją w lesie i dilerów narkotyków ,więcej by zarobili niż na foto-radarach ;) follow me
|
|
W Polsce poco są robione te przetargi jak i tak najniższa oferta wygrywa zamiast przetargów lepiej licytacje . follow me
|
|
Belfer jakiś ty spostrzegawczy, a może to kolejna odsłona wcieleń tego Paplaka? a co ty k....wa cieciu myślałeś, ży tylko ty i twoi ziomkowie możecie wyzywać???? wiesz k.....wo dlaczego się na mnie rzuciłeś? ano dlatego, że jesteś parszywym lewakiem, i jużzdążyłeś zauważyć, że takie same epitety rzucają twoi ziomkowie z chlewa i o nich nie wypada pisać. JESTEŚ ZWYKŁĄ K. Sram na takich z grubej rury. A śmiać mi się chcę, jak próbujecie mnie za wszelką cenę rozszyfrować i ''nićewo'' z tego. Edvard18 nie chce cię wazelinować, ani popierać ale masz 100% racji. Pan Adolf chciał bardzo dobrze dla swojego kraju, a zle dla swoich przodków, czyli żydków.
|
|
Napisz w jakiej okolicy, bo dziś na Sybiraków w klatce wisiało ogłoszenie że znaleziono klucze.
|
|
Wiem kto ma na łomżycy podawać maile to powiem. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
No co za zdziweienie, zapomnieliście że zapowiadał wam rózne cuda, więc teraz je czyni - słowny facet. Sami go wybraliście. Czyżby nie widziały gały kogo wybierały?
|
|
podbijam temat jakie są opłaty w jedności za podgrzanie wody i za m3 ??
|
|
Nie o to chodzi, przeczytajcie uważnie i ze zrozumieniem fragment ,, O zlecenie na przebudowę.................................... . Zgodnie z zamówieniem...... . rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |