sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS jako ostatnia partia w Sejmie

Do wszystkich właścicieli psów:
uchwała Rady Miejskiej Łomży nr 431/LXIV/06 z dnia 26 kwietnia 2006 r.

ROZDZIAŁ IX

Obowiązki osób utrzymujących zwierzęta domowe, mających na celu ochronę przed zagrożeniem lub uciążliwością dla ludzi oraz zanieczyszczeniem terenów przeznaczonych do wspólnego użytku

§ 20.
1. Właściciele psów zobowiązani są do:
..............
8) Usuwania zanieczyszczeń spowodowanych przez psa w miejscach publicznych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS jako ostatnia partia w Sejmie

Tak, tylko Gluszkowski

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

Mój dziadek był w AK, ja jestem Nazistą z prostego powodu, chcę tak jak chciał Hitler dla swojego kraju. Mianowicie chcę Polski dla Polaków, wolnej od komuny i tego żydowskiego ścierwa, które trzęsie, każdą gałęzią gospodarki naszego kraju, od urzędów po media. Chcę wolnych mediów, bo teraz mamy "wolne media" i każda stacja w tv jest kontrolowana, przez jakąś grupę skur**synów złodziei z sejmu. Po trzecie chcę tego aby konowały dobrze wykonywały swoją robotę, żeby nie było pieprzonej biurokracji, łapówkarstwa itd. A żeby byli lekarzami z powołania, a nie złodziejami, którzy tylko chcą nabić własną kiesę nieszczęściem innych. Ostatnie Najważniejsze, CHCĘ W KOŃCU ŻYĆ W NORMALNYM KRAJU, gdzie ludzie są doceniani za to co robią dla społeczeństwa, a zwykli śmieciarze żyją jak "pany" jak to jest w Niemczech. Gdzie wynagrodzenie byłoby adekwatne do własnego wkładu zdrowotnego i wykazywanej inicjatywy. Gdzie kraj nie ściągałby z ludzi kasy i nie robił dziury budżetowej, prosty przykład, w 2013 roku do budżetu naszego miasta ma wpłynąć ok 275mln zł a prezydent ma zamiar wydać 300mln. Teraz moje pytanie, wiem że nie byłem dobry z matmy ale ja się pytam, gdzie te 25mln zł? Skąd ten nieudolny rząd ma zamiar go wytrzasnąć? Czyżby dziura budżetowa miała się powiększać z roku na rok?

Nokia n900, ale chińska 100zł

I co naprawisz i uszczęśliwisz kogoś tym autem.????

Ja wlasnie wrocilam z tego anty pogotowia. Szukam juz tylko ratunku w internecie, bo gdzie indziej. Uszy mnie bola jak cholera, mam goroczke, kaszel taki ze malo pluc nie wypluje, a ten chamski lekarz stwierdzil ze mam infekcje gardla, jak wszyscy dzisiaj. Badanie wygladalo tak, ze dotknal mnie dwa razy w placy i raz osluchal z przodu. Bylam w szoku. Ciekawe na co wszyscy beda chorowac jutro. Zapomnialam tylko spytac jak sie nazywa, moze wy kojarzycie taki szczyl w okularach i koszuli w kratke, lysy. Kazal mi ibuprom lykac, jakbym juz tego od kilku dni nie robila. Juz nigdy nie pojade na to pogotowie, bo nie ma sensu. Zero kultury, wspolczucia dla ludzi a przede wszystki zero leczenia.
Pomozcie co ja moge ziac na bolace i zatkane uszy. Normalnie siedze i becze tak mnie boli

Tak belfer Ciebie ....

Dno i wodorosty !

... a ma się to za kobietę . Dama? Jak taką " PANIĄ" traktować ?

PS:
coraz częściej się spotykam z tym jak dziewczyny (np z kręgu hip hopu),
same o sobie mówią : jestem suka , jestem jego suką itp itd...
- fajne, co ?

Wypadało by i to przypomniec :)

http://www.youtube.com/watch?v=Dvz_RlLo9GU

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

w Łomży tylko Głuszkowski, jak on nie wyrwie to w Łomży nikt nie wyrwie,
z tym liczeniem to bym nie przesadzał, mi kiedyś godzinę wyrywał, ale wyrwał :-)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org