Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poruszyła Polskę, wstrzymała Unię |
Czy może ktoś mi podać namiary na osobę, która przerabia kuchenki z gazowe z oprzyrządowania z gazu ziemnego na gaz z butli? No i żeby za przystępną cenę :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poruszyła Polskę, wstrzymała Unię |
SM Perspektywa podgrzanie 13 zł stała 7.72 I ja się pytam dlaczego w SM Łomżyńskiej tam woda jest gorąca a u nas letnia jak chcesz wziąć kompiel gorąco to trzeba wodę w garze grzać ,wizyta w spółdzielni mieszkaniowej nic nie daje też tak macie.
|
|
Zgadza się, to polega tylko na wymianie kompletu dysz. Komplet dysz kosztuje około 6-7 złotych, aczkolwiek powinien być dodatkowo przy wyposażeniu kuchenki. Sama wymiana to kwestia 10 minut i gość kasuje 80 - 100 złotych. Nie lepiej wziąć kluczyk nasadowy i sobie to samemu przełożyć? follow me
|
|
Chyba bym zwymiotował jakby mi po mieszkaniu chodził taki śmierdziel i jeździł brudnym odbytem po wersalce na której bawią się dzieci. rudy błazen z druhem
|
|
no,to jeno dysze wymienić,ja bym umniał,ale nie za przystępnom cenę
|
|
... z majonezem ?
|
|
A ja mam też problem z tym silnikiem. Od jakiegoś czasu zaczął kopcić na wolnych obrotach. Pracuje niby normalnie.
|
|
fajne dziewczyny pisać ;d;d gg 11550968
|
|
Hihi...niepotrzebny ten wątek. Kilka ostatnich wypowiedzi jest prawidłowych. Po pierwsze dom trzeba dostosować do działki, a za tym idzie milion innych rzeczy, najważniejsze jest to żebyście się w nim dobrze czuli. A wygląd...kwestia gustu i świadomości architektonicznej :)
|
|
fajne to znaczy jakie??
|
|
piotrze ż follow me
|
|
obywatele głosujmy „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
żeby zmyć podłogę o większym metrażu to i wody więcej potrzeba nie??? to proste chiba ! rudy błazen z druhem
|
|
napisz do Andzi C z Kolna , fajna laska i łyka co popadnie, lawstorantka znana w całej okolicy cichodajka, masz tu jej namiary : gg. 35961702
|
|
hehe ja pierd... ;p
|
|
cichaczka :D „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
dom rudy błazen z druhem
|
|
spróbuj tam gdzie pisałem, nie jest tak drogi, chyba że mieszkasz daleko ?( dojazd).
|
|
Gimbazo :) Z okazji zblizającego się sylwestra życzę wam wspaniałej zabawy:) Ale takiej, ktora 01.09 doprowadzi was do szkoły a nie na porodówke :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |