Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do Unii Europejskiej już nie należymy\" |
Mogą pomóc. Pisz na meila.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do Unii Europejskiej już nie należymy\\\" |
Unikaj kijka na poznanskiej- on sam nie robi, a ma mechanika z pokierezowanym prawym uchem, ktory zedrze skure i zchrzani robote! mialem z nimi do czynienia, stad przestroga!
|
|
Na mój skromny gust to trzeba procek przeczyścić . Ale to tylko moje zdanie , więc nie musicie na nie zwracac uwagi :)
|
|
Widzę, że no.name już się przyznał... wystarczy zgłosić policji to dojdą szybko...
|
|
Witam, proszę o opinie na temat sali weselnej Gracja w Kupiskach :) Interesują mnie wszystkie przydatne informacje (jaka cena od osoby, na ile jest osób, na jak długo przed ślubem trzeba ją zamawiać, itp. itd. ). Z góry dzięki :)
|
|
powiem tak - bylismy osotanio na Ostatkach i ...Sala z zew jak i wew bardzo dostojna .. ale na mniejsza ilosc osobek napewno nie na 150 ! kolor wew pomarancz cieply...A co najwazniejsze jedzenie i obsluga tam 1 klasa.Jak dla mnie fantastycznie ...ale to kazdy ma swoj gust i wymogi :)
|
|
Niestety Pani doktor Łapińska na ul. Ogrodowej nie przyjmuje do czerwca 2013 z powodu choroby, też się wybierałam do niej no ale niestety musze szukać kogoś innego, wiem że są w szpitalu jacyś dermatolodzy ale czy jest sens do nich chodzić to nie wiem
|
|
Edvard myślisz, że jak napiszesz coś mądrego to jesteś fajny? To na 100% nie pasta, przyczyn może być setki od uszkodzonego zasilacza po kartę graficzną, a kończąc na płycie głównej, jak się na tym nie znasz to do serwisu...
|
|
Miałam tam we wrześniu swoje wesele i jak najbardziej polecam. Jedzenie pyszne, obsługa bardzo dobra:) Sala jest na max. 120 osób. Rezerwacji dokonałam ok pół roku wcześniej ale na miesiące wakacyjne trzeba rezerwować dużo wcześniej. A co do ceny to niższej w Łomży nie spotkałam:)
|
|
ktoś-coś ja nie narzekam na hobby tylko na urząd miasta chyba każdy lubi wiedzieć za co płaci
|
|
a ja byłam tam na balu w lutym tego roku i byłam bardzo zadowolona z obsługi, z jedzenia i oczywiście z wizualnego punktu widzenia, czyli wyglądu sali :) ja również polecam.
|
|
nie boj no name.. nie masz uszkodzonej mazdy to nic CI nie zrobia :P follow me
|
|
fanka ja chętnie podejmę naukę na rurce :)
|
|
może ktoś posiada takie coś i jest sprawny a nie jest już mu potrzebny to chętnie kupię. :)
|
|
no porcelany Ci u mnie dostatek,mam tam jeszcze fotel i tv.ale korzystać zeń muszę tylko jak "tamta"się upiję i awanturna się robi.:-),"od święta"mam luz. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
powies se nad lozkiem „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
allegro rudy błazen z druhem
|
|
Zołza za długo w wannie siedzisz , woda wsiąka w Ciebie tak jak w gąbkę i dlatego jej więcej ubywa.
|
|
i co gracie już? rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |