Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dwie stodoły |
Ty chłopie szukaj nie informatyka, ale człowieka, który się zna na tym teoretycznie:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dwie stodoły |
Czytałem ten przetarg, i powiem Wam, że to nie jest tylko 2 miesiące klikania w ACad. Nie bierzecie pod uwagę tego, że najpierw to geodeta musi zrobić mapę do celów projektowych, a później dopiero do tego może usiąść projektant. Wszystko w dzisiejszych czasach kosztuje. Inżynierzy się cenią, bo wykonują bardzo pożyteczną pracę. Ciekawe że nikt nie mówi o tym że bankierzy i różnej maści naciągacze zarabiają dziesiątki a nawet setki tysięcy praktycznie za nic. http://videolomza.blox.pl/
|
|
zbędne komentarze zachowajcie dla siebie :) a czy tam jest napisane, że informatyk potrzebny? proszę Was nie osłabiajcie mnie, a nauczcie czytać się ze zrozumieniem :)
|
|
ja też rudy błazen z druhem
|
|
naucz się tego, czego potrzebujesz, a nie obrażasz ktosia- cosia
|
|
nikt nikogo nie obraża :) pisać umiem ;p ale nie Wam mi się tłumaczyć :)
|
|
kosze koszami, ale gdzie do cholery jest sprzęt, żeby te odchody sprzątnąć?? papierowe szufelki lub chociaż rękawice i torebki? Każdy kto placi podatek za psa powinien dostawać pocztą co miesiąc taki zestaw!
|
|
Autor: raqlan (---.tel.tkb.net.pl) Data: 27-12-12 11:42 maruda a mikołaj ci dał potrzymać laseczkę w święta :):) hahahaha ? ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// raqlan:) A niedawniej jak wczoraj CXRSa1 chwalił się w Kolnie że mu bobra obrabiałes :) Prawda to czy fałsz?:):)
|
|
czy tylko mi zabrali Vive?
|
|
aha i jeszcze jedno przez jaki współczynnik jest to naliczane
|
|
"a rząd tuska" będzie to chciał opodatkować.
|
|
No to fucha mu się trafiła że hoho:):) Cietawe jak ten Adonis z Kolna sobie radzi? Podobno z raqlan-em w jakies stosunki weszli i planuja rozwój rodziny :):)
|
|
Ty Wojtuś. A może oni sie do jakiegoś Ruchu zapisali że tak się do siebie zblizyli? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
To to nic:) Wczoraj jak byłem w Kolnie, to az chuczało że masz być świadkową na ich weselu :) Ciekawe w jaka sukienkę się ubierzesz :) „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |