sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kradniemy ile sie da poki sie glupi skur.weren nie polapie\"

Re: szopka u Boboli

oj tam zaraz szatan ...

... - przesadziłem "trochę"

Przepraszam - jednak to jeszcze nie inkwizycja :) przeciw heretykom w sutannach czytam inna religijna samoobrona która poprowadziła do Protestanckiego powstania Ewangelików.

ja potrafię powiedzieć przepraszam w przeciwieństwie do Proboszcza który idzie w zaparte jak kapłan żydowski który wydał nieuczciwy(?) - niesłuszny(?) wyrok(?) na Jezusa.

Re: szopka u Boboli

Szanowny przedmówco
podpisujący się Redaktor

Ja Ciebie nie będę uczył pisania i czytania ze zrozumieniem.
Zapewne jesteś tej samej szkoły co mój Proboszcz.
TEMAT BRZMI: " szopka u Boboli "
Czy Ty celowo kłamiesz kiedy mnie dyskredytujesz mówiąc cytuję :

Autor: Redaktor (---.adsl.szeptel.net.pl)
Data: 27-12-12 19:25

Szanowny Panie, tematem tego wątku są godziny otwarcia szopki a nie sensu jej istnienia. Chcesz się wymienić poglądami na ten temat to załóż swój wątek a nie spamuj każdego wątku swoimi poglądami.

koniec cytatu

Bo temat w rzeczy samej brzmi dosłownie :" szopka u Boboli " a Ty mnie z tematu przeganiasz w sposób trochę nieuczciwy zapewne i nie bez celowy(?) czyżbyś był z tych redaktorów naczelnych - czytam bezczelnych jak kto woli ?

Szanowny Panie "Redaktor" pokazujesz tu rogi czyniąc trochę dyskryminacji
dziwne że czynisz apologię religijnej Szopki Popielskiego i zarazem tak jak Popielski pokazujesz Pan swoją ignorancję i arogancję
na tle religijnym wobec ludzi którzy prowadzą tu między ludzką komunikację w duchu wiary która determinuje ofiarny przepływ kapitałów nie tylko w tym mieście.

Tak się czasem zastanawiam czy Diabeł tak jak Ks. Popielski nie tkwi głęboko w Kościele czytam blisko ołtarza przy którym On stoi jak Judasz czyniąc arcy kapłańskie czytam religijne zwyczaje ?

follow me

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kradniemy ile sie da poki sie glupi skur.weren nie polapie\\\"

Żeby nie zdarli to ni prowadź do Goska Bosch service, tam mają ceny z kosmosu a naprawy pozostawiają wiele do życzenia...

SUwałki mogą

http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20121228/REG10/121229793

Prawie 390 tysięcy zł pochłonie w 2013 roku opieka nad bezdomnymi, żyjącymi w Suwałkach psami i kotami. Władze miasta chcą je sterylizować oraz kastrować. To ma zmniejszyć liczebność wolno żyjących zwierząt.

W piątek rada miasta przyjmie program opieki nad bezdomnymi zwierzętami. Najwięcej, bo blisko 290 tys. zł kosztować ma utrzymanie schroniska. Na odławianie i zabiegi miasto przeznacza prawie 90 tys. zł. Do tej pory, z tej puli, wydawano pieniądze jedynie na sterylizację wolno żyjących kotek. Teraz miasto zamierza finansować także kastrację samców. To spowoduje, że zwierząt będzie coraz mniej. Z myślą o nich miasto chce również kupować domki, które będą ustawiane na terenie spółdzielni mieszkaniowych, czy ZBM.

Samorząd nie ma możliwości prawnych, aby nakazać właścicielom psów ich czipowanie, ale ci, którzy to uczynią będą mieli finansowe ulgi. Zostaną zwolnieni na trzy lata z opłaty.

Re: kradniemy ile sie da poki sie glupi skur.weren nie polapie\\\\\\\"

W dniu 22 .12.2012 zgubiono klucze z breloczkiem z napisem POLSKA znalazce proszę o kontakt.

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org