Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Machina propagandy ministra A. Niedzielskiego |
Daj spokój Brzeczyszczykiewicz, mój stary pies jest mądrzejszy:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Machina propagandy ministra A. Niedzielskiego |
a jaki masz silnik i rocznik
|
|
Treść jest ukryta
|
|
..dodajmy jeszcze problem gównianych świateł i mamy komplet ...
|
|
jakie robisz trasy ?
|
|
Autor: alvaro50 (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 28-12-12 08:54 " A ja do Hu... Ci odpowiem ze podatek płacisz za posiadanie psa a nie za to aby ktoś za Ciebie posprzątał!!!!!!!!!!" za posiadanie ? ktoś za mnie płacił za mojego psa, ktoś za mnie go dokarmia, szczepi, odrobacza i inne tam ? ktoś go pielęgnuje ? ktoś z Was wydaje jakieś pieniądze na mojego psa ? NIE ! to moje wydatki na które sie zdecydowałem razem z decyzją o posiadaniu czworonoga sprzątam po swoim psie ale prawda jest taka, że w ramach tak wysokiego podatku od psa (jednego z najwyższych w Polsce) powinno być coś więcej od miasta niż badziewny czerwony numerek, którego wstyd nawet psu założyć Posiadacze psów płacą dla miasta nie wiedząc za co ! //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Masz hobby ? Masz a ono niestety kosztuje:):) abelkaim dziwny ten świat, w którym człowiekiem gardzi człowiek [nie dotyczy humanistów i racjonalistów]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |