Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sprzeciw wobec nadciągającej tyranii |
[quite]Jeśli tak to w jakim stopniu ta podległość karze (każe) Policjantom służbowo klękać przed Biskupem[/quite]. Nie będę zagłębiał się w filozoficzne wywody Mr_Andrzeja. nie mam takiego wykształcenia by zabierać głos w tej dyskusji. Niepotrzebnie jest w tym temacie wspominany Chrystus, bo to co zrobił przewielebny Michalik jest sprzeczne z nauką Chrystusa.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sprzeciw wobec nadciągającej tyranii |
przyczyna jest taka, że się zepsuły i nikt nie ma czasu ich naprawić, bo po co? :D rudy błazen z druhem
|
|
|
Metodologia badań psychologicznych, wiem o co w tym chodzi, ale trzeba mieć po prostu dobre notatki, literaturę podstawową i się pewnych rzeczy wkuć, tu nie ma co do rozumowania :) Odezwij się na prv - może jakoś dam Ci radę pomóc. eveline2412@wp.pl
|
|
Mają nie tylko serce ale i piękną polską duszę. Pamiętamy też ich szlachetny, patriotyczny występ na naszym ,,Placu Czerwonym" o którym to wydarzeniu poprzez Radio Maryja dowiedzieli się Polacy nie tylko w kraju ale i na świecie. Chwała im za to !!! Poeta by powiedział: Jak widać jest wiele dobra wśród młodych ludzi spraw dobry nasz Boże niech się Narodzie Polskim Duch Twój obudzi a Ojczyźnie naszej daj rządy mądrych, dobrych i uczciwych ludzi. Ps.piszecie że o tym ludzie w TV nie usłyszą, w tej robiącej ludziom wodę z muzgu napewno nie ale mam nadzieję że przeczytają w ,,Naszym Dzienniku'' i znów usłyszą w Radio Maryja.
|
|
nie wolalbys felge?
|
|
nawet jak dla indywidualnego(ktory juz sam w sobie jest masowy), oplaty to az smiech na sali:) płać 2400 miesiecznie, prawie jak hipoteka :)
|
|
Witam szanownych forumowiczów. Ile płacicie za zużycie wody zimnej i ciepłej, jaką płacicie stawkę za m3 wody i ile za podgrzanie m3 ? Jeśli możecie podajcie nazwę spółdzielni.
|
|
Trzeba było mi o tym nbapisać 2 godziny wcześniej.
|
|
Najstarszy tobio podobno u Boboli teraz r
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |