sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
świat cywilizowany nie toleruje kato-szowinistów

a co to za zespół canon bo nie słyszałem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: świat cywilizowany nie toleruje kato-szowinistów

witam _maly_ !

Wsiego dobrego...

i wzajemnie.

Witam. Pilnie poszukuje kogoś, kto pomoże przy napisaniu pracy inżynierskiej. Więcej informacji na e-mail. Zapraszam ( pomocpilne@op.pl )

Hej mam do sprzedania karnet do Studia BK Step tańca. Ważny cały miesiąc. Sam wybierasz na jakie zajęcia chcesz chodzić. Cena : 35 zł . :DD

Borys-50

Wczoraj na skrzyzowaniach woj polskiego-sikorskiego i aleja legionow-sikorskiego nie dziala sygnalizacja. dzis to samo. czy ktos wie ile czasu to bedzie trwalo? i jakie sa przyczyny?

A co przeszkadza Ci to? bo mi nie. Chyba ze nie potrafisz przez nie przejechac, albo nie wiesz kto ma pierwszenstwo :D

... mnie nie musisz tego tłumaczyć ale może autor postu powyżej coś zrozumie ?

Sygnalizacja na tych ruchliwych skrzyżowaniach jest niezbędna. Tu już nie chodzi o to czy ktoś umie korzystać ze znaków czy nie. Zawsze przecież można trafić na kogoś kto nie potrafi.

http://videolomza.blox.pl/

Informacja może i dobra. Problem jednak w tym że, nas-Polaków niedotyczy w najmniejszym stopniu. Nawet gdyby paplanina przez komórkę komuś zaszkodziła i padło mu na łeb, to ów poszkodowany miałby taką szansę na uzyskanie choćby złotówki odszkodowania, jak ja na lot międzygwiezdny.
Zanim nasz niezwykle sprawny, niezawisły sąd, orzekłby swój sprawiedliwy wyrok, to nie tylko ten pozywający, ale również jego dzieci zdążyłyby wylądować w rodzinnym grobowcu.
Jaruzela sądzono ponad 20 lat i chłopina tak się przejął całym tym procesem że, ze śmiechu zapalenie płuc podłapał i prawie byłby się przekręcił.
A gdyby tak przez jakąś pomyłkę, lub niedopatrzenie, po 10-ciu lub 15-tu latach zapadł jakiś wyrok, to najprawdopodobniej orzekający zwrot kosztów sądowych od wnoszącego pozew.
Jedynym wyjątkiem byłoby, gdyby chodziło o kogoś z grupy akurat trzymającej władzę. Wówczas to i proces szybki, i wyrok satysfakcjonujący pozywającego. Kilka milionów i to nieważne skąd, choćby z ZUS'u.

rudy błazen z druhem

jesteście niesamowici czytać was to lepsze niż opowiadanie kawałów
ja się nie wtrącam

Ma "lejce" ? a jak nie potrafi, to niech pop...la z buta (po chodniku ).

W dniu 22 .12.2012 zgubiono klucze z breloczkiem z napisem POLSKA znalazce proszę o kontakt.

poprostu przeraza mnie fakt ze przez te skrzyzowanie na woj pol i sikorskiego jezdza rozpedzone tiry, ktore nawet nie zwalniaja. wiadomo piesi sa tez narazeni na niebezpieczenstwo, nie tylko inne samochody

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org