Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Najwyższa Izba Kontroli: łącznie z Funduszu Sprawiedliwości wydano nieprawidłowo ponad 280 mln zł |
podroz1@o2.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Najwyższa Izba Kontroli: łącznie z Funduszu Sprawiedliwości wydano nieprawidłowo ponad 280 mln zł |
Treść jest ukryta
|
|
Re: Najwyższa Izba Kontroli: łącznie z Funduszu Sprawiedliwości wydano nieprawidłowo ponad 280 mln zł |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Autor: cziki (---.free.aero2.net.pl) Data: 26-12-12 10:18 A może byś spojrzał na to jako na nawiązanie do warunków w jakich się urodził Jezus, a nie przywołujesz fakt zrobienia targowiska ze świątyni. taa... Coś w tym jest ... to Prada ... ... która w żyjącym religijną obłudą Kościele jest niemile widziana - niewygodna dla obłudnych Ks. Kanoników - Ks. Dostojników Kościelnych ! To właśnie takie religijne środowisko - targowisko - religijnie, kanonicznie umartwione na modlitwie obrzędowe środowisko żyjące religijną obłudą dla własnych korzyści zepchnęło Jezusa z Maryją na margines społeczny do żłobu tak samo zło czynnie jak do Krzyża follow me
|
|
a ja właśnie odbyłem podróż z łóżka do pomieszczenia z muszlą i powróciłem.ech co to była za trasa,chyba jestem juz za stary na takie wypady.nie pomyślałem,bo mijając kuchnie mogłem browara przetransportować w okolice pilota do tv :-((,a teraz trzeba czekać,aż ktoś się polituje... z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Tak połowa kosmetyków to szajs jest taka prawda sama chemia i tym nas trują trzeba poczytać skład jak się coś kupuję.Tak schodzą mi trzy paznokcie. ***** ***
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |