Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wojna hybrydowa z Białorusią, klimat i pandemia. Andrzej Duda w ONZ mówił językiem globalistów |
A Wigilijne kebaby są w menu ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wojna hybrydowa z Białorusią, klimat i pandemia. Andrzej Duda w ONZ mówił językiem globalistów |
poproszę o informacje gdzie mogę jutro kupić choinkę.
|
|
Re: Wojna hybrydowa z Białorusią, klimat i pandemia. Andrzej Duda w ONZ mówił językiem globalistów |
Odradzam od `Pana` z kwiatowej. Zrywa łącze, wolny internet - zrezygnowalem i przenioslem sie na mobilny ale avito to porzadna firma, gwarantuje ona tez 7 dni testu wiec jezeli zauwazysz ze sa jakies problemy z netem to w ciagu 7 dni bez dodatkowych kosztow mozesz sie wycofac.
|
|
A POKAŻESZ JAK ZROBISZ? BO SAMA SIĘ ZASTANAWIAM JA TO WYGLĄDA I CZ TO MNIE KRĘCI
|
|
jakie tańce, gdzie?
|
|
Pytanie do administratorów 4lomza, czy nie da się takiego trola (Mr_Andrzej) w jakiś sposób pozbawić możliwości spamu? To na prawdę przestaje być już śmieszne, a stało się żałosne i maksymalnie obniża poziom forum. Osoba ta po pierwsze w niektórych swoich postach obraża pewne grupy osób, oraz uczucia religijne. Po drugie wypowiada się zupełnie nie na temat zaśmiecając większość wątków. Wesołych Świąt
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |