Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Piwo zdrożeje o 5 złotych,....na Polski Wał |
no to kury sie niasa
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Piwo zdrożeje o 5 złotych,....na Polski Wał |
Pani Krzysia na starym rynku robi, salonik obok apteki nie wiem jak sie nazywa ale jest tam jeden.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czy ktoś panuje nad tym spamem? to jest jak jakiś wirus :)
|
|
No rzeczywiście, nie ma nic gorszego co mogłeś zauważyć od tych zakonnic. Wątpię, żeby tak było naprawdę, piszesz po prostu głupy i posiłkujesz małych, zakompleksionych ATEISTYCZNYCH TROLLI.
|
|
Już pisałeś o tym :) A ja się powtórzę!!!! Zakłady mięsne wykupiły sól w zeszłym roku:)
|
|
witam.jest moze ktos na tym forum kto pozyczy mi 400zl na miesiac.?szef przyleciał w kule i niewypłacił całej wypłaty.na sam dowód?ew,jakis zastaw!nie lombard.sprawa plna.% do ustalenia na priv
|
|
Mam ciepłą wiadomość na mroźną niedzielę: powstała nowa kolęda, którą stworzyli łomżynianka i łomżyniacy. Tekst plastyczny, muzyka - świątecznie nostalgiczna, śpiew Anny Kaptór,,, Zapraszam do posłuchania i dzielenia się wrażeniami. Wesołych świąt! http://www.youtube.com/watch?v=92LQD0V5ZMc TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Byłem w tej wsi,na prawdę zabita dechami,faktycznie jak się nie skontaktujecie z tym chłopakiem to paczkę ktoś inny zabierze i nikt o niczym nie będzie wiedział. Co za ludzie!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |