Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Cały tydzień w Polin, na urlopie i... ani jednego murzyna nie spotkałem na ulicy |
Miło spędziłem urlop... STRANSKY
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Cały tydzień w Polin, na urlopie i... ani jednego murzyna nie spotkałem na ulicy |
na ktorej plebanii sie zamelinowales? ***** *** Każdy kraj ma swoją mafię, u nas mafia ma swój kraj
|
|
Re: Cały tydzień w Polin, na urlopie i... ani jednego murzyna nie spotkałem na ulicy |
towarzyszka żyd andrea na plebanii? Zydek andrea szukał murzyna, ale takiego, żeby był obrzezany tak samo jak żydek andrea. ***** ***
|
|
...wszystkich De.wotka ukryła w swojej piwnicy chroniąc ich przed zaszczepieniem... ![]() Wierzysz w Boga? Nie głosujesz na PiS, to proste. Nie bóg tylko człowiek jest dobrem najwyższym.
|
|
To jeszcze nic. Po ostatnim meczu Polska-Anglia, gdzie kilkadziesiąt tysięcy ludzi na trybunach, wszelkie maseczki miało w dvpie. Angielskie tzw. media zarzuciły Polakom rasizm i prawie zbrodnię: - że operator kamery pokazywał jedynie białe dzieci. Te debile na wyspie myślą że, ów operator kamery, celowo zygzakował obiektywem, aby nie pokazywać murzyniątek.
|
|
cytat: \"Dziennikarz \"Guardiana\" sugerował, że operator kamery w trakcie meczu Polska - Anglia specjalnie wychwytywał na trybunach dzieci z... aryjską urodą\" Cytat niestety z gejzety wyborczej.
|
|
Ci z gejzety w piekle będą mieć darmowe ogrzewanie. Pracują nad tym by się tam dostać. I„Państwa totalitarne to rodzaj teokracji, w których kasty rządzące, w celu utrzymania swojej pozycji, przypisują sobie boską nieomylność.“. G. Orwell
|
|
Towarzyszko aparata alias ziuto krasnaja blac, jaki jest związek pomiędzy meczem Polska - Anglia, a poszukiwani przez żyda andrea obrzezanego murzyna? ***** ***
|
|
widzisz towarzyszko żydzie an drea, jak to żyd żyda nie lubi. ***** ***
|
|
Spis działów | Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza.pl Regionalny Portal | Copyright © Speed s.c. 2005r - 4too v.1.0 |