Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
my w Polsce mamy takie miejsce. |
stokrotki maja dobra cene na karpia wypatroszony i po delikatnym liftingu ,ze wiele nie trzeba skrobac , swiezy z lodu -ok 16 zl za kilo biorac pod uwage ile odchodzi z zywego wnetrznosci i to ze trzeba sie z nim tyle nabawic to lepiej kupic chyba juz gotowego na patelnie :) biedronkai i lidl sobie licza za dzwonka troche drozej bo ok 20 zl kaufland za dzwonka(nie wiem moze filet ,nie sprawdzalem )okolo 26 zl ,to juz sporo zywy w kauflandzie ok13 zl za kilo zreszta ja to dopiero jutro po rybke ,bo ceny pewnie troche spadna......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: my w Polsce mamy takie miejsce. |
Stuknij sie babo w łeb . Ja wiem czyj to piesek i ma dobry dom . a że ty nie masz podejscia do zwierząt i się ciebie boja to już inna sprawa . a ksywke to żeś naprawde wymyśliła , smiech na sali normalnie . to jest suczka jak nie zauważyłaś i zwie sie Shilla <szilla> .
|
|
pingwiny
|
|
Dziś odbył się finał akcji "Kibice dzieciom". Do Domu Samotnej Matki w Nieławicach zostało dostarczone 11 ton opału, cztery busy i kilka samochodów z odzieżą, zabawkami, artykułami gospodarstwa domowego, oraz ponad tona żywności. Jesteśmy podbudowani pozytywnym odzewem ze strony mieszkańców naszego Miasta i okolic. Tą akcją pokazaliśmy że razem możemy na prawdę wiele. DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM DARCZYŃCOM!!! Dziś wieczorem na http://videolomza.blox.pl/ wideo skrót z finału akcji. Zapraszam ;)
|
|
A kupe kasy znalazłoby się tez po likwidacji IPN - ktora zajmuje sie rozpaniętywaniem i niszczeniem ludzi niewygodnych. Biciem piany i pisaniem nowej wygodnej obecnie historii czy tez jak zacny urzednik tej instytucji miejscowy Pan Sychowicz tropieniem agentury SB wśród dzialaczy ogródków działkowych w okresie PRL za Bawełną. Z tym dwóchinstytucji całkowiecie niepotrzebnych byłaby kupe kasy tak potrzebnej dla wspierania ldych małzeństw rodzin wielodzietnych. Do tego dorzuciłbym to co zabiera nam kościół katolicki w ramach dojenia państwa mocą konkordatu a w Polsce zaczęłoby sie cąłkiem dobrze żyć. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Krótka wideo relacja z dzisiejszej Miejskiej Wigilii. Wigilię uświetnił koncert Eleni, a potrawy świąteczne przygotowali uczniowie łomżyńskich szkół średnich. http://videolomza.blox.pl/2012/12/Miejska-Wigilia-2012.html „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
mieszkańcy Łomży wykazali się znacznie wyższym poziomem kultury niż Radomianie na swojej miejskiej wigilii :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |