poniedziałek, 05 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
my w Polsce mamy takie miejsce.

stokrotki maja dobra cene na karpia
wypatroszony i po delikatnym liftingu ,ze wiele nie trzeba skrobac ,
swiezy z lodu -ok 16 zl za kilo

biorac pod uwage ile odchodzi z zywego wnetrznosci i to ze trzeba sie z nim tyle nabawic to lepiej kupic chyba juz gotowego na patelnie :)

biedronkai i lidl sobie licza za dzwonka troche drozej bo ok 20 zl
kaufland za dzwonka(nie wiem moze filet ,nie sprawdzalem )okolo 26 zl ,to juz sporo
zywy w kauflandzie ok13 zl za kilo

zreszta ja to dopiero jutro po rybke ,bo ceny pewnie troche spadna......

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: my w Polsce mamy takie miejsce.

Stuknij sie babo w łeb . Ja wiem czyj to piesek i ma dobry dom . a że ty nie masz podejscia do zwierząt i się ciebie boja to już inna sprawa . a ksywke to żeś naprawde wymyśliła , smiech na sali normalnie . to jest suczka jak nie zauważyłaś i zwie sie Shilla <szilla> .

pingwiny

Dziś odbył się finał akcji "Kibice dzieciom". Do Domu Samotnej Matki w Nieławicach zostało dostarczone 11 ton opału, cztery busy i kilka samochodów z odzieżą, zabawkami, artykułami gospodarstwa domowego, oraz ponad tona żywności. Jesteśmy podbudowani pozytywnym odzewem ze strony mieszkańców naszego Miasta i okolic. Tą akcją pokazaliśmy że razem możemy na prawdę wiele.
DZIĘKUJEMY WSZYSTKIM DARCZYŃCOM!!!
Dziś wieczorem na http://videolomza.blox.pl/ wideo skrót z finału akcji. Zapraszam ;)

A kupe kasy znalazłoby się tez po likwidacji IPN - ktora zajmuje sie rozpaniętywaniem i niszczeniem ludzi niewygodnych. Biciem piany i pisaniem nowej wygodnej obecnie historii czy tez jak zacny urzednik tej instytucji miejscowy Pan Sychowicz tropieniem agentury SB wśród dzialaczy ogródków działkowych w okresie PRL za Bawełną.

Z tym dwóchinstytucji całkowiecie niepotrzebnych byłaby kupe kasy tak potrzebnej dla wspierania ldych małzeństw rodzin wielodzietnych. Do tego dorzuciłbym to co zabiera nam kościół katolicki w ramach dojenia państwa mocą konkordatu a w Polsce zaczęłoby sie cąłkiem dobrze żyć.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Krótka wideo relacja z dzisiejszej Miejskiej Wigilii. Wigilię uświetnił koncert Eleni, a potrawy świąteczne przygotowali uczniowie łomżyńskich szkół średnich.

http://videolomza.blox.pl/2012/12/Miejska-Wigilia-2012.html

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

mieszkańcy Łomży wykazali się znacznie wyższym poziomem kultury niż Radomianie na swojej miejskiej wigilii :)

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

nieruchomości
Do sprzedania 3x działki pod budowę na istniejącym osiedlu domków jednorodzinnych. Atrakcyjny teren Jeziorko ul. Sosnowa wym. 21x30 m2. Cena ok. 74 500 zł do małej negocjacji.
tel. 664366824
praca
Zatrudnimy do pracy pomocnika przy pracach ogólnobudowlanych i instalacyjnych.
tel. 664233004
różne
Poznam miłą Panią w celu matrymonialnym. Panienkę, wdowę od 40 do 48 lat. Jestem kawalerem więc nikogo nie szukaj tylko do mnie zapukaj.
tel. 731213485
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org