Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy to prawda, że admin tego portalu jest żydem? |
dzifka mska
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy to prawda, że admin tego portalu jest żydem? |
a teraz bar na starówce.
|
|
cito gejowskie sztany
|
|
Drodzy Forumowicze, czy jest tutaj ktoś, kto potrafi mi odpowiedzieć, po co i dlaczego ktoś zepsuł coś co od kilkunastu (a może i kilkudziesięciu) lat sprawnie działało w Łomży? Przecież to co dzisiaj można było zaobserwować na ulicy Dwornej jest wręcz przerażające... Przez tyle lat było dobrze, ruch odbywał się w kierunku Al. Legionów, można się było włączyć do ruchu, czasem czekało się dłużej, czasem skręcało się w Sienkiewicza... Ale nigdy, nie widziałem takiego korku jak dzisiaj przy katedrze. Ludzie zdezorientowani skręcali zgodnie ze starymi zasadami i musieli zawracać tamując ruch. Mógłbym wpisać znacznie więcej argumentów czy przykładów na to, że zmiana była kompletnie bezsensowna i nic nie wniosła. Załączam zdjęcie: http://imgur.com/shJKd Pozdrawiam! STRANSKY
|
|
Ja to tam wcale nie jeżdżę. Nie dość, że trzeba płacić za parking (kwota nie duża ale to więcej zachodu niż to warte) to jeszcze trzeba mieć dużo szczęścia żeby gdzieś zaparkować. A teraz jeszcze korki. Jedynie latem na spacerek :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |