Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Donald T. trzęsie portkami przed zwiazkami, chce dobrac swoja publicznosc do |
Do Lady Isztar...Skąd ty możesz wiedzieć, że nie mam pojęcia co tam się stało? Otóż bardzo się zdziwisz bo mam pojęcie. Wierz mi na słowo i nie ma co się tu mądralić, tylko sprawiedliwości ma stać się zadość. Tego chyba wszyscy chcemy a i synek pana paliwiarza z Łomży może też wpadnie w nieuchronne macki sprawiedliwości. Chciałbym żeby tak było. Bo czym niby tamten chłopak - Sylwek - zawinił??? Otóż to, mogli dać sobie po mordzie i wszystko. A tak się napili i zero kontroli. Takie buractwo to powinno zsiadłe mleko pić a nie alkohol. Widocznie im nie służy. Za to zobaczymy czy sądy i urzędy nam służą - normalnym obywatelom.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Donald T. trzęsie portkami przed zwiazkami, chce dobrac swoja publicznosc do |
sajan ciekawe skad masz ta fote?;]
|
|
Re: Donald T. trzęsie portkami przed zwiazkami, chce dobrac swoja publicznosc do |
Jeśli jesteście pewni, kto stoi za śmiercią tego chłopaka. To dlaczego nikt tego nie zgłosi do prokuratury i opowie, kto za tą zbrodnię odpowiada. To właśnie dzięki takim osobom jak Wy prawda nigdy nie wyjdzie na światło dzienne, a nie przez sądy, które bazują na faktach (nie plotkach). tomekk napisał(a):
|
|
moze niepowinnam sie wtracac bo mloda jestem i sie nieznam jak mi mowia niektorzy ale z samosadow spolecznych to nic dobrego niewynika wiec moze zostawicie sprawe policji i innym organom sprawiedliwosci oczywiscie niemoga istniec sytuacje w ktorych sytuacja materjalna sadzi o naszej winie lub jej braku_wcale bym sie niezdziwila jak "paliwowcy" podarowaliby koperte tu gdzie trzeba :P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Co do obsranych trawnikow to od chodzenia sa chodniki a nie trawniki. Wlasciciele psow placa podatek, wiec niech czesc tych pieniedzy idzie na uprzatniecie odchodow po zimie.
|
|
Poszukiwany jest MrS. Za każdą informacie o jego aktualnym pobycie serdecznie dziękuje :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
extra :D masz takich więcej? -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
juz i dotego doszlo by poszukiwac na forum ? hehe napisz jakis temacik o 2 panach calujacych sie na ulicy napewno sie pojawi skometuje :D Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
problemu by niebylo jakby niebylo zlodzieji moze to marzenia ale trzeba wierzyc ze sie uda wiara czyni cuda :D wiec jak wspaniali sasiedzi ogranicza wode i nie beda jej na lewo lac beztrosko to wszyscy beda szczesliwi nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Autor: blablak (---.securenet.pl) Data: 29-03-06 23:19 Co do obsranych trawnikow to od chodzenia sa chodniki a nie trawniki. Wlasciciele psow placa podatek, wiec niech czesc tych pieniedzy idzie na uprzatniecie odchodow po zimie. Podatki za psy , jeżeli nie wiesz to idą na utrzymanie schroniska Arka dla bezdomnych psów, których pozbywają się bezmyślni właściciele. Jeżeli chcesz pomóc dla schroniska możesz przekazać 1% swego podatku na ich konto. I datki w postaci karmy też są mile widziane. Dane poniżej: A może ktoś z Państwa chciałby przeznaczyć 1% swego podatku na nasze schronisko? Od 30 grudnia 2005 Arka ma status Organizacji Pożytku Publicznego. Podaję dane: Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami ul. Śniadeckiego 6/32 18-400 Łomża Kredyt Bank 70 1500 1533 1215 3003 8580 0000 Pozdrowienia. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
nie tnij nic jezykiem bo jeszcze jakis organ uszkodzisz :)
|
|
Jak dobrze wstać skoro świt Jutrzenki blask duszkiem pić Obiecał mi skowronek szczęście dziś Jak dobrze wstać skoro świt :) niebo na wschodzie jest koloru ..... no właśnie jaki to kolor ? Pozdrawiam
|
|
|
Gdzie znajduje się ten kamyczek? Pozdrowienia. rudy błazen z druhem
|
|
|
EL-LACK AUTOSZYBY, ŁOMŻA, ul. KRASKA 78 tel.: 0862184123, tel.kom.: 0696037760 zapytaj się tam -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
na krasce tam gdzie auto szyby mają znają się na rzeczy:D apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Car Audio Fox może też przyciemnić piecowo (raczej wysyłają szyby do jakiejś firmy, ale pewien nie jestem), co w tej chwili jest zdecydowanie najlepszą metodą przyciemniania szyb... "Podczas całego procesu przyciemniania następuje stałe monitorowanie sumarycznego stopnia przyciemnienia szyby gdzie przy osiągnięciu 30% stopnia przyciemnienia następuje zatrzymanie procesu. Dzięki temu jest to jedyna technologia, która uzyskała certyfikat również na przyciemnienie przednich szyb bocznych, gdyż uwzględnia już istniejący, fabryczny oraz indywidualny poziom przepuszczalności światła przez szybę, w którą jest wyposażony dany model samochodu." a tutaj więcej: http://www.womarc.czeladz.pl/www/strony/piecowe.htm czyli dostajesz certyfikat i Policja nie może Ci nic zrobić... tutaj porównanie przyciemnień...: http://www.technicolor.pl/porownanie.html
|
|
"Przepisy bezwzględnie zabraniają przyciemniania szyby przedniej czołowej oraz bocznych przednich wprowadzając minimalną przepuszczalność światła ( szyba czołowa przepuszczalność nie mniejsza niż 75% potwierdzona homologacją, szyby boczne przednie przepuszczalność nie mniejsza niż 70 % potwierdzona homologacją). Szyby te mogą być przyciemniane jedynie przez producenta, gdyż nie ma możliwości przeprowadzenia badań na zgodność z wymaganiami Regulaminu R43 ECE na próbkach jednostkowych. Przepisy zezwalają natomiast przyciemniać pozostałe szyby lecz tylko pod warunkiem iż pojazd wyposażony jest w dwa lusterka zewnętrzne (prawe i lewe) " Cytat ze strony policji.. Czyli co najwyżej można sobie tyle boczne i tylną szybę przyciemnić
|
|
Zodzio od takiego chlopaka imieniem Tomek a takich fotek to pelno w necie wystarczy poszukac dobrze
|
|
gorbi na Krasce zapytaj sie o Janka no i on Ci powie hehe:P
|
|
hmmm... moge podać Ci tylko jego gg
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |