Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pobity ksiądz... |
chyba wiadomo o co mi chodziło, ale dobrze wytłumaczę..;> ciucholand, który znajduje się w gmachu, w którym mieści się też sklep meblowy Bodzio. Lepiej?:) wiem, że co wtorek jest przecena a pytam dlatego, ze akurat w najblizszy wtorek wypada Boże Narodzenie wiec sklep bedzie raczej zamkniety;P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pobity ksiądz... |
Węgiel 720 zł / tona. Zastanów się- jest PIEKIELNIE drogi.
|
|
I jeszcze jedno. Nie jest to zadna reklama! dziwi mnie przeogromnie to, że panuje na tym forum ogolne przekonanie, ze ktokolwiek o jakakolwiek usluge sie zapyta od razu jest jakims lomzynskim przedsiebiorca, ktory w tej sposob probuje pozyskiwac klientow! Ludzie, opanujcie sie,chociaz przed swietami;> kazdy ma prawo czegos nie wiedziec i o cos sie zapytac, nie trzeba mu od razu przypinac latki reklamodawcy ;>
|
|
Ala1234 zadzwoń do Inspekcji Handlowej i wytłumacz że w sklepie nie chcieli przyjąć od ciebie towaru i po problemie. Ja tak zrobiłem w tym roku na wiosnę, kiedy to w sklepie CCC po reklamacji butów powiedzieli mi że buty są zleżałe,a od zakupu minęły dopiero nie całe 2 miesiące zadzwoniłem do Inspekcji Handlowej i na drugi dzień dostałem telefon aby ponownie zanieść buty do sklepu i za około tyg miałem możliwość wybrania innych butów. Więc się nie zastanawiaj tylko dzwoń i sprawę zgłaszaj...
|
|
Ja mam w telefonie Windowsa 8 ale jakos rewelacji w tym systemie nie widze
|
|
Nie. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
A mogą być świadkowie jechowi? Kasia..
|
|
Śnieg jest dobry jeżeli nie ma go w nadmiarze. Wszystko co w nadmiarze szkodzi i nie jest dobre. http://videolomza.blox.pl/
|
|
xd
|
|
Yhy. Zaparkował narazie za słońcem i jutro rusz w naszym kierunku. Trochę za wcześnie doleciał.
|
|
to chyba razem z nią :-)
|
|
bmw 3 e36 za 7 tysi ? kogoś zdrowo poebao :D rudy błazen z druhem
|
|
ale to wieczorem ma byc... lub o 12:12 nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
w super ekspresie niby piszą że o 10 rano ***** ***
|
|
Witam serdecznie drodzy radioodbiorcy,droga młodzieży oraz starsza młodzieży. Pragnę oświadczyć ,że jestem w stałym kontakcie z NASA oraz przewodniczącym rady Majów P. Niczipuru Jebiewdenko. Raport na obecną godzinę wygląda tak, że zbliża się kometa harleja do Ziemii przewidywany czas uderzenia godz. 22-23 pm. Z poważaniem Rzetelny Obywatel rudy błazen z druhem
|
|
No i git ;]
|
|
Temat całkiem na topie, podniesienie podatku śmieciowego, czyli ponoć mamy płacić za śmieci od metra kwadratowego mieszkania, jak widać w linku niżej, pomysł nie spodobał się nawet radnym, BRAWO!!! Dla radnych w końcu coś zaczęli robić zamiast siedzieć cały czas na d***e http://4lomza.pl/index.php?wiad=30722
|
|
www.muscle-shop.pl i jest możliwość odbioru w sklepie na Wyszyńskiego.
|
|
Wydało się ilu mamy pakierów:)
|
|
może napisze poprawnie :-) Renault Megane 1,9
|
|
Gdzie ten koniec świata??????????
|
|
To za 7 min...
|
|
60 tys to taka wieksza wieś.Za pare lat zniknie z mapy.
|
|
To kup nową
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja też mam z netii własnie radiowy
|
|
Niestety dziś finał akcji. Jednak myślę że z DSM będziemy w pewien sposób w kontakcie jeszcze przez jakiś czas. Proponuję zgłosić się do sklepiku klubowego ŁKS na Starym Rynku w Hali Targowej, lub też do oddziału Grupy Ratowniczej w Centrum Katolickim. Oni na pewno będą wiedzieli co dalej z tym zrobić :) tak wyglądał finał akcji rok temu: http://videolomza.blox.pl/2012/12/Kibice-dzieciom-rok-temu.html
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |