Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przyszłość UE..... |
that's the spirit :)............ jak cos to dam znac o miejscu, czasie i akcjii :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przyszłość UE..... |
Żeby tylko było gdzie pracować........
|
|
Nie chodzić w Łomży do kościoła to wielka odwaga. Mojej mamie już wielkorotnie oberwało się za swoje dzieci, że nie klęczą pod ołtarzem. Na szczęście mama ma tolerancyjne podejście do religii. Uważa, że już jesteśmy na tyle dorośli, żeby samemu rozliczać się z Bogiem z chodzenia lub niechodzenia na mszę.
|
|
Poszedłem dziś na targi konsumcyjne do naszej hali. Przy wejściu zatrzymalo mnie trzech ochronarzy z nalepką Hurtownia Mariola, zapytali czy mam zaproszenie. Jasne, ze nie miałem. Nie pozwolili wejść. Zastanawiam się dlaczego ja - klasycznty konsument, ktory nie handluje, a kupuje w naszych łomżyńskich sklepikach, nie mogę wejść i obejrzeć nowości na rynku, podejrzeć naszą "sól ziemi łomżyńskiej" czyli kupczyków (jak ich co niektorzy nazywają), ktora robi interesy? Dlaczego?
|
|
Motolotnie i Muzyczne Dni Drozdowo to dobre pomysły. Widziałem pismo w urzędzie jakie złożył pan B... z radia - dla Prezydenta JB. Pan B chciał zorganizować dla Pana JB imprezę na muszli w Łomży jak było referendum unijne. Miała grać formacja nieżywych schabów, fajerwerki i transmisja ogólnopolska w TVP. Nie wiem co się dalej z tym pismem stało, inne miasta zrobiły koncerty i miały za darmo 5 minut w TVP1 (darmowa reklama) GoRbI
|
|
staryyyyy.. masz net i narzekasz na brak pracy ? to jest bez sensu .. przecież można zawsze naumieć się php ... rozejrzeć wśród znajomych - może ktoś ma jakiś talent plastyczny .... i zacząć robić .. np. witryny dla firm.. mały rynek ? .... jasne kokosów nie zgarniesz... ale.... INICJATYWY TROSZKU .... !!!
|
|
Acha.... od siebie musze dodać, że jestem bardzo ZA! Wg mnie każdy ruch w kierunku czystszego otoczenia jest wskazany! Nawet drobny! Czasem fizycznie i materialnie zmieni się niewiele, ale do niektórych ludzi być może dotrze, że jest o co się troszczyć i mozna to robić w prosty sposób. Jest szansa na uwrażliwienie - trzeba to robić! Jak to było we czwartek? Zielonym do góry!! (Acha... jeśli ktoś nie wiem o czym piszę... tu jest link: http://www.4lomza.pl/komunikaty/index.php?co=zielonalomza) michal
|
|
Popieram wszelkie akcje Zielonych. Czy kupię torbę? Nie wiem. W moim domu jest dużo reklamówek. Po prostu nie wyrzucamy tych torebek. Jesli tylko to możliwe wykorzystujemy je jeszcze(np. torebki, w których przynosimy chleb są czyste). Duże reklamówki wykorzystujemy własnie jako torby na zakupy, parokrotnego użytku. Następnie wędrują one do wiadra jako worki na śmieci. Myślę, że dzieki temu nie zużywamy dużej ilości plastikowych torebek.
|
|
Jeszcze raz potwierdza sie ze "nasi" kupcy to dosc hermetyczne srodowisko, pewnie radzili co by tu zrobic, aby zlikwidowac konkurencje supermarketow;)
|
|
Przed chwilą dostałem na gadu-gadu wiadomość: "uwaga dnia 31.10.03 równo o godzinie 16.30 odbedzie sie przy ulicy długiej pod sklepem rossman flashmob co to jest Nieznani sobie ludzie umawiają się i spotykają w danym miejscu i o danej godzinie, aby zrobić coś naprawdę oryginalnego. Mogą coś krzyczeć, zrobić tłok, ale przede wszystkim spotkać się i poznać nowych znajomych. Najczęściej, organizowane za pomocą internetu spotkania, których uczestnicy mają zaszokować przypadkowych obserwatorów my bedziemy sie modlić przez 30 sek do osoby przebranej za Jezusa potem po okrzyku "narew sie pali" rozejdziemy sie serdecznie zapraszam na akcje ! szegółów mozna sie dowiedziec pod numerem gg 3773455 !" Hmmm...
|
|
DOBRA!!!!!!!!.... ludzie.... jakos doszlismy do porozumienia, flashmob odbedzie sie w piatek, o godz 16.30, kolo rossmana.......... ale bedzie to na pewno inna akcja niz z tym jezusem....... czymta sie!!!.... i zapraszajcie ludz na flashmoba......... --- PGG
|
|
Witam. Ludzie NASK to nie 'kolejna firma' tylko jedna z największych sieci szkieletowychw Polsce o przepustowości 620 Mbit/s w kraju i 310 Mbit/s za granicę ponadto to oni rejestrują domeny. Więc powinno nam być miło że wybierają Łomżę. Więcej o NASK www.nask.pl Grzesiek
|
|
do emu: w tym roku nie bylo 2 naboru do klas 1 poniewaz pan dyrktor nie przyznal sie ze ma jeszcze wolne miejsca.... --- PGG
|
|
Do gala a no nima : kturym, w ogule, czyszby Z Twoja ortografią matury nie zdasz nawet w 2050, chyba, że "ktoś" załatwi Ci papierek potwierdzający nieprzyswajalność polskiej pisowni. Weź się chłopie lepiej za książki............ :P Tiger
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |