Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PZPR-pis zaskoczone postulatami \"medyków\". |
Środowisko \"medyczne\" (lekarze, pielęgniarki, ratownicy medyczni, biały personel) od wielu miesięcy wysuwali swoje postulaty. I rząd PZPR-pis pomny na głos \"medyków\" spełnił postulaty LUDU. Podwyższył pensje dla posłów, senatorów, ministrów, kierownictwu spółek skarbu państwa, NBP itp. W natłoku prac olał \"medyków\". Teraz ZASKOCZONY marionetek Niedzielski pomści na \"medyków\", że nie chcą z nim rozmawiać. https://wiadomosci.wp.pl/protest-medykow-w-warszawie-zamkniete-ulice-w-centrum-lista-utrudnien-6681974812273152a ZOMO skazanego Kamińskiego gotowe aby napievdalać pielęgniarki? Przecież one nie oddadzą tak jak faszyści i kibole. ***** ***
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PZPR-pis zaskoczone postulatami \\\"medyków\\\". |
Ale chociaż naplują jak wasz flagowy lampart. Zdecyduj za czym głosujesz...
|
|
Autor: Strasznie wolny obywatel (---.com)Data: 11-09-21 12:52 Ale chociaż naplują jak wasz flagowy lampart. Zdecyduj za czym głosujesz... ___________________ nie za czym, tylko przeciwko komu. Tylko raz zagłosowałem za komunistyczną PZPR-pis, w 2005 roku. Za co już ptrzepraszałem. Teraz głosowałem i będę głosował przeciwko komunistom, córwom i złodziejom z PZPR-pis. ***** ***
|
|
...głosuję za tym, żeby POlska miała szansę być krajem nowoczesnym, równo traktującym wszystkich mieszkańców, stosującym zasady solidaryzmu sPOłecznego i wyrównywania szans życiowych..., a także oddając głos wyborczy staram się wywołać jak najbardziej bolesną kolkę w opasłych brzuchach biskupów... ![]() Wierzysz w Boga? Nie głosujesz na PiS, to proste. Nie bóg tylko człowiek jest dobrem najwyższym.
|
|
Spis działów | Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |
4lomza.pl Regionalny Portal | Copyright © Speed s.c. 2005r - 4too v.1.0 |