Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
infantylizacja, prymitywizacja, ogłupienie, stagnacja, gnicie, upadek okraszone kłamstwem to jest prawicowy świat. |
Jak masz facebooka, to polecam grupę ''Łomżanie w Olsztynie''. Tam to raczej na pewno znajdziesz chętnych, Studenci wracają do domu na święta ;) Nawet chyba widziałam ogłoszenie, że ktoś szuka miejsca właśnie w czwartek;) Powodzenia ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: infantylizacja, prymitywizacja, ogłupienie, stagnacja, gnicie, upadek okraszone kłamstwem to jest prawicowy świat. |
tam wiem..
|
|
Re: infantylizacja, prymitywizacja, ogłupienie, stagnacja, gnicie, upadek okraszone kłamstwem to jest prawicowy świat. |
Cranium, zajrzyj tu. http://www.biurokarier.ukw.edu.pl/stronaZawartosc.php?idMenu=002ed477445901681a29 Nie musisz pisac typowego cv, jest kilka rodzajów CV o tym nie każdy wie.
|
|
Niech każdy patrzy na siebie a nie wsadza nos w nie swoje sprawy Co dziennikarz założyłeś nowe konto o nicku WWiadomości? STRANSKY
|
|
Mam pytanie, czy dawca jest też szukany np w bazie dawców dkms ? Bo ja na przykład tam jestem zarejestrowana jako potencjalny dawca. Jeżeli nie to chętnie powtórzę pobranie krwi. Ludzie, ruszcie tyłki, może uda nam się Dziewczynie pomóc !
|
|
cziki pewnie kierowcą jesteś jednej z nich :D
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |