wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy Polak zrobłby to bez obrzydzenia?

i tak projekt ustawy nie wejdzie w zycie, wiec nie ma co sie goraczkowac.
a nawet jesli to beda pietnowani mezczyzni, wiec nie boj nic, no chyba ze panie z tych domow beda mialy duze straty bo mezczyzni beda rzadziej uczeszczali do agencji.
Jestem zbyt mlody by placic za sex, byc moze kiedys jak bede chcial sie dowartosciowac i poczuc sie mlodziej w wieku ok.50 lat to skorzystam z takich uslug, jak narazie sie nie zanosi.
Wole sie kochac z osoba ktora kocham i ona mnie, sex smakuje najlepiej, jest naietniejszy. sex z prostytutka jest jak jedzenie pyz bez miesa, niby smaczne ale brakuje tego co smakuje najlepiej (hehe to porownanie :p).
Nie dosc, ze pozostaje pustka emocjonalna to rowniez w portfelu za bogato nie jest :|...

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy Polak zrobłby to bez obrzydzenia?

Tak to prawda, od 1go kwietnia za brak kamizelki można będzie dostać już mandat, bo do tej pory jeszcze nie karali za to, a informacja o obowiązku posiadania kamizelki była podana już dawno. Na allegro już jest ich pełno i za grosze.

Jurand

Chciałem tylko uświadomi że użytkownik kaczak23 to małolat który swoimi głupimi postami pokazuje swoją kulturę. Oczywiscie nie nalezy do MW ani do kółka różnaćowego ale jego zachowaniew szkole jak równiez poza nią nie wróży nic dobrego. Czlowiek który ma 15 lat palący i którego frekwencja na lekcjach wynosi daj Boże 40% nie powinien uczestniczyć na taki forum. W ten sposób chciałbym uświadomić niektórym ze z tym czlowiekiem nie ma co polonizować w niektórych posatch bo nie warto...

Życzę Ci, żebyś idąc chodnikiem lub trawnikiem z wysoką zadartą głową do góry, wdepnęła w taką mieliznę raz, drugi, trzeci ... Wtedy zobaczymy, co powiesz. Podatki się płaci i prawidłowo. Jak kogoś stać na utrzymanie psa, to i podatek może zapłacić. Ale po swoim czworonożnym przyjacielu należy posprzątać i już. Najlepiej wyjść przed bloczek, puścić pieska niech sobie pobiega, wysra się, a Ty spalisz fajka i spowrotem na górę, bo nawet nie chciało Ci się pójść z nim na spacer, na smyczy, kagańcu, tak jak nakazuje prawo. To taki przykład (nie kierowany bezpośrednio do nikogo :) ) No bo po co się wysilać no nie ...

hej sajanku :)ty jako kotus problemow niemasz chyba z pieskami prawda ?

(........)

Uważam że nie ma sensu dalej prowadzic tej dyskusji a jedyną sensną wypowiedz w tym temacie napisał FranzMaurer!! Pozdrawiam

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Pociągi towarowe w Łomży pojawiają się 3-5 razy w tygodniu: głównie w poniedziałki, środy i piątki. Są to pociągi zdawcze, obsługiwane przez lokomotywy z Ostrołęki. Dość często, ze wzglęgu na dużą ilość wagonów, można w Łomży zobaczyć pociąg towarowy prowadzony przez dwie lokomotywy. Jeśli chodzi o same lokomotywy, to pociągi do Łomży są obsługiwane tylko przez SM42.
Pociąg koło 7 rano pojawia się w Łomży. Odjazd do Ostrołęki następuje około 10 godziny. Głównymi towarami przywożonymi do Łomży koleją jest: węgiel, otręby pszeniczne, cement, paliwo, nawozy sztuczne. Z Łomży natomiast odjeżdża głównie drewno i czasami złom.

Nie tak dawno, jak jeszcze działała bocznica do bawełny i PEPEES-u, życie na łomżyńskiej stacji było bardziej widoczne. Manewrowała SM42 (należąca do bawełny), towary koleją były dostarczane do PEPEES-u i GasPol-u. ]

Pociągi w Łomży są potrzebne, o czym świadczy zainteresowanie przewozem koleją towarów firm z Zambrowa, Kolna, Łomży. Dla tych firm łomżyńska stacja jest niezbędna.
Niestety nasza stacja popada w ruinę. Brak remontów oraz ruch ciężkich pociągów towarowych powodują że coraz mniej torów jest zamykanych z powodów technicznych.

Pozdrowienia dla pracowników PKP w Łomży...

http://www.kolej.one.pl/index.php?dzial=stacje&id=800&okno=start

w ostrołece też już nie ma pociągów osobowych od wakacji

to na Senatorskiej jakieś kozaki mieszkają???

ehh... czasy się zmieniają... nawet nie wiem kto rządzi w moim rodzinnym mieście :)

Pociągi? A może lepiej metro?

moja opinia jest taka :kaczka do stawu a w najlepszym razie po przelamaniu leku przed grypa na stol :D na wiejskiej :D
(pm) najlepsze jest to ze ty masz ambicje wskoczy do np. senaciku i twarda reka kontroluj wszystko i wszystkich
chcemy demokracji
jak wiekszosc zechca ciebie sluchac poslucham i ja ;/ jak nie to nie :D
wiec staraj sie
moze ludzie polubieja jak ktos im powie co maja robic bo potem bedzie na kogo zwalic jak im niewyjdzie
wiec masz szanse

jacku po raz kolejny musze przyznac ze na forum jestem "nowa" wiec niewiem jakie posty i tematy byly kiedys
czyzby P. M . mial racje i to co porusza sie na forum nic niezmienia i nic niedaje ??
naprawde racji przyznawac mu nielubie wiec moze zrobi sie z tym cos
moze beda zmiany i na tej plaszczyznie
jakby bylo jasno i wyraznie napisane ze trzeba sprzatac to by ludzie sprzatali w kacu bali by sie tez kary od strazy miejskiej i uwag ludzi
poki zapisu niema nikt niemusi sprzatac
a za niemile uwagi na chodniku mozna zlozyc donos na policji :D
no i tyle

A no sie spodobał...nawet bardzo!

PoGrOmCa...DuPkÓw Musisz podejść pod ten kufelek ok. 20.00 Właściciel tej super bryki zazwyczaj lubi tam wtedy leżeć pod ogrodzeniem. W lecie często lubi przejść na drugą stronę jezdni. Tam jest więcej zieleni. Fajnie jest leżąc koło krawężnika wąchać pachnącą maciejkę !!

Tiger Hehehe. Gdzie te fajeczki sfotografowałeś ??

rozejrzyj się uważnie po okolicznych krzakach !!

witam,
Tester-dobrze wydedukowałeś.....Gród powstanie w "trójkącie" między rzeką Narew, drogą główną i tą prowadzącą do przepompowni.
Co do ewentualnych śladów pobytu człowieka w pradziejach na tym terenie ( czyli istnienia ewentualnych stanowisk archeologicznych ) powiedzieć nic nie mogę..i nie chcę...:), bo jesli nawet takowe by się tam znajowały, to fakt ten będzie "zaproszeniem" dla tzw. poszukiwaczy skarbów, którzy ruszyliby ze swymi wykrywaczami i zniszczyliby bezpowrotnie kawałek naszej historii....A takim ''archeologom-amatorom'' ( czytaj: rabusiom), zawodowo i prywatnie mówię zdecydowane NIE!!!!!!!!
Co do stanowiska archeologicznego przy przepompowni na ulicy Zdrojowej, to faktycznie, takowe istnieje.... W miejscu, gdzie stoi teraz ten budynek, istniał w XV wieku cmentarz i kościół św. Piotra (wzmianki w źródłach historycznych). Ponadto, znajdowała się na tym terenie osada średniowieczna. W zeszłym roku były prowadzone ratownicze badania archeologiczne. Przewiduje się ich kontynuowanie i w tym roku.
Wracając do naszego grodu.....uspokajam wszystkich....nie będzie to wrocławskie ''wesołe miasteczko'', jak pisze Tester...:)..lecz wierne odwzorowanie tego typu budowli na podstawie źródeł historycznych i wyników badań archeologicznych...zależy nam na profesjonaliźmie i wiarygodności....Z resztą, jako archeolog z krwi i kości:), nie pozwolę na jakiekolwiek przejawy " naukowej amatorszczyzny" w tym projekcie!!!!
pozdrawiam:)
małgośka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org