wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Folwark zwierzęcy - WYBIEG LA ANARCHISTÓW

Mi się wydaje, że to co sie stało tamtego wieczoru między tymi ludzmi nie jest istotne, niech dadzą sobie po mordach a nie zabijają (przepraszam za wyrazenie). Liczy się fakt, że sprwiedliwość działa powoli, ale mam nadzieję, że wszyscy winni poniosą karę. Tu chodzi o odebranie życia młodemu człowiekowi, który mógł wiele w życiu zrobic jeszcze. A zwierzęta chodzą i się śmieją.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Folwark zwierzęcy - WYBIEG LA ANARCHISTÓW

Dobra wysłałem kolejne, jak umieścicie dajcie linki :)

Kilka tygodni temu widziałem takie kamizelki w Biedronce w cenie 5zł.

waldek27

nie płacz kiedy odjade - tramwaj.

W sumie przesłałem Wam fotki to chyba możecie podać mi gotowe linki, na stronie byłem już nie raz, a dzisiaj robiłem fotki te, które uważałem za okazyjne, nie wiedząc, czy je macie, czy też nie.

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

metro juz jest :D eheheh i ptys tez jest :/

Marco, a mi się bardzo podobają ogródki przed blokami. Wiosną przyjemnie jest się przespacerować i pooglądać kwiaty, drzewa, krzaki jak i latem. Nie widzialam uprawianych kartofli. Przynajmniej tam nie ma śmieci o których się pisze wyżej. Dbajmy sami o porządek na podwórku tak jak w domu. Naprawdę tak mało trzeba zaangażowania a miasto będzie czyste. Jest to nasza wizytówka, świadczy o nas.

Co spodobałsie typek dla niej :)

No Eustachy wszystkiego najlepszego :)

Zbych

No ptysiu... niepopisałeś się... miałeś zrobić tramwaj a co zrobiłeś???gó-no

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

No i znowu się zgadzam w 100% z Ptysiem. No nie mogę ... Niedługo dojdzie do tego, że razem na piwo pójdziemy :)

Weź mnie Ulus nie rozśmieszaj, przepis nakazujący sprzątanie po swoich przyjaciołach był i jest, Maciek podał link wyżej, nie wciskaj nikomu takich głupot, poprostu bronisz się z każdej strony i nie rozumiem, dlaczego, skoro nie masz racji? Mnie ta sprawa denerwuje i bulwersuje, dlatego piszę to co myślę i nie oszczędzam słów.

przeczytalam i widze
ciesze sie bardzo
kupie se szpadelek i bede sprzatac :D

Peter ja poważnie chcę sie dowiedzieć czegoś o tym kolesiu a ty sobie żarty robisz

Ale źle mnie zrozumieliście, ja nie chcę chłopakowi zrobić krzywdy, chcę pomóc koleżance dowiedzieć się czegoś więcej o nim, bo się jej spodobał, ale nie ma odwagi się do niego odezwać.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org