Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
wzorowy obywatel |
Kurczak dobre z was trolle, jeździliście oklejać przystanki informacjami o rozkładach w święta, ale aktualnego to już nie powiesiliście. Mówię o tym już od jakiegoś czasu ale wy dalej nic... żałosne MPK żałosne...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: wzorowy obywatel |
FotoGabs jak już coś :P
|
|
nie słyszałam nic dobrego o tej hurtowni, a trochę znajomych sie przez nią przewinęło (z braku innych perspektyw oczywiście)
|
|
bona63 powiedz mi jak zima moze zaskoczyc w zime.?
|
|
I ja znam wrzuć e-mayla to Ci napiszę. rudy błazen z druhem
|
|
Autor: arabski (---.113.introlan.pl) Data: 16-12-12 22:37 Edvard18 na policje cie podam przez ciebie usunelem z dysku najwazniejsze pliki mojego życia http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSLaAEieWEsrQJZRCIyKZClmbXSBovYvjo6pBQU7RLMkt1_QQJ7nTiS6UoaIg A skąd edward mógł wiedzieć że masz tam adresy cichodajek?
|
|
mamusia kazała trzepać, to trzep i nie dyskutuj follow me
|
|
I dokładnie zgadza się, jak komuś mama podcierała dupę i wycierała nos do 18-go roku życia, to skutkiem są takie posty, więc jak się nie ma o niczym pojęcia to lepiej w ogóle nie pisać, a że czyszczenie dywanów na święta to trzeba być kretynem by tego nie zrozumieć. Na święta bynajmniej każdy się stara by było lepiej, a z tego postu wynika inaczej, więc pozdrawiam wszystkich kretynów i brudasów. Kasia..
|
|
Co to za emocje rudy błazen z druhem
|
|
a ja pozdrawiam osoby, które używają słów nie mając pojęcia o ich znaczeniu. Konsul2, żebyś się nie zadręczał, chodzi o słowo "bynajmniej" :) nie piszę tego ze złośliwości, tylko po to abyś nie zabłysnął kiedyś takim tekstem wśród znajomych :)
|
|
Ja mam chłopak który mi trzepie hah nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
co tu się dzieje...
|
|
a ty już tylko o jednym myślisz:)
|
|
Tak jak w temacie szukam tanich, używanych opon zimowych nadajacych sie jeszcze do jazdy... gdzie sie udac??
|
|
popytaj znajomych najlepiej bo już ten temat zrobił się nódny follow me
|
|
zapomnialem napisac szukam 205/55 r16
|