niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bezczelna służba zdrowia. Chamy będą strajkować przeciwko jedynie słusznej PZPR-pis.

żal Edward ciebie i całego 4lomza.4lomza schodzi na psy lepiej już prezentuje się mylomza czas na zmiany 4lomza po 8latach istnienia trzeba zrobić jakiś zmiany

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bezczelna służba zdrowia. Chamy będą strajkować przeciwko jedynie słusznej PZPR-pis.

ale ciekawe który portal ma więcej wejść?

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

Re: Bezczelna służba zdrowia. Chamy będą strajkować przeciwko jedynie słusznej PZPR-pis.

Razac- Bardzo ładnie powiedziane, zgadzam się w dużej części, gdyż gdyby udała się eksterminacja rządu i ktoś miał na tyle jaj żeby chwycić razem ze mną za broń i tam zrobić ruszenie ludowe, taki "uprising" powstanie, to kto wie. Może zostalibyśmy bohaterami narodowymi.

Jestem patriotą, chcę dobrze dla mojego kraju, widzę, że trzeba użyć radykalnych środków, bo dzieje się bardzo źle, mimo iż jestem ateistą to jestem bardziej ludzki niż setki ludzi wierzących. Zacytuję teraz pewnego bardzo wielkiego człowieka

"Jeżeli ojczyznę twą trawią moce nieczyste, nie wahaj się synu przed czynem ostatecznym" Karol Wojtyła

mam swój honor i nie dezerteruję, teraz do walki się przygotuję, walki o Ojczyznę z najpotężniejszym wrogiem, Polska jest mym domem, a broń moim bogiem.

Kurczak, nie lubię się powtarzać, ale chyba do mózgownicy Ci nie doleciało więc walnę jeszcze raz wielką czcionką i sylabami, żebyś mógł zrozumieć:

GDY-BY WY-BO-RY BY-ŁY PRAW-DZI-WE I MOG-ŁY COŚ ZMIE-NIĆ TO JUŻ DAW-NO BY ICH RZĄD ZA-KA-ZAŁ!

mamy tzw. "demokrację" jednak bez użycia demokracji. 1000x bardziej opłacałoby się przeprowadzić głosowanie wśród obywateli tzw. Referendum. Niż utrzymywać ponad 400 popaprańców zajmujących się gównem (przykład z wczoraj, rząd przegłosował i tym samym odrzucił, ustawę prywatyzacji LINII KOLEI LINOWEJ w naszym kraju), pytam bo może mieszkam na Podlasiu i nie latam po Polsce, gdzie mamy tak iście WAŻNĄ instalację i ile kilometrów tego jest że trzeba się zajmować tym, zamiast sprawami ludzi? No i sprawa druga, większość tych psów zebrała się gdzieś tam by uczcić 90 rocznicę śmierci Narutowicza... Pół dnia trąbili o tym w telepudle i radiu, jakie to szczęście, że tv to tylko w pracy mogę sobie czasem zerknąć, bo w domu taki sprzęt jakoś tylko do xboxa mi służy.

CXRS- Czy kościół wyprał Ci resztki mózgu, czy radyjko ojca podwyższonego ryzyka, rzuciło na Ciebie swoją bezsensowną propagandę? Czy ja Cię gdzieś obrażałem, że tak o mnie piszesz? Czy po prostu leczysz kompleksy? Czy zabiłem Ci rodzinę, spaliłem dom, sprzedałem Twoją kozę, którą bzykałeś za stodołą? Czy po prostu kusisz los i sprawdzasz mą cierpliwość? Dla Twojej wiadomości. Mam 21 lat dom, pracę, rodzinę, trochę broni ;] pracę i Twój adres ;] Powiedz mi psie z kolna bo jakoś nie mogę zrozumieć, po jaką cholerę rzucasz tymi wyzwiskami? Chcesz się dowartościować czy jednak wkopać sobie samobója?

Kajetan- z moim ptaszkiem wszystko ok, masz małego, że tak piszesz i chcesz się dowartościować lecząc swoje kompleksy, próbując tym samym po mnie pojechać? Coś Ci nie wyszło bo jakoś to wrażenia na mnie nie zrobiło, a tylko poprawiłeś mi humor bo czytając Twojego posta wywnioskowałem, że masz duuuuużo mniej niż przeciętny gówniarz z gimbazy

Głupich nie sieją, sami rosną.

juz kiedys byla taka sytuacj na forum i fb wszyscy pisali i sie laptop znalazl ale na dworcu to on juz mogl dawno pojechac za miasto, jesli masz dokumenty od lapka to zglos zaginiecie na plicji i moze sie kiedys znajdzie

w dobrych salonach o te pore to juz miejsca nie znajdziesz, wolne sa raczej tylk te gorsze

Taaaa ... ale wirtualny czy realny ?

Ty lepiej w takim razie nie chodź na kauland wieczorem bo się przerazisz ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org