Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sakrament obłudy |
Bosch masz nr telefonu do nich rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sakrament obłudy |
nietykalni „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
Mam pytanie-dlaczego na osiedlu perspektywy nie można przejechać drogami osiedlowymi,w ogóle nie są odśnieżane-czyżby zarządców zaskoczyła zima w grudniu?
|
|
groby niemieckie są pomiędzy miejscowościami Chojny- Sulki, jadąc w stronę Ostrołęki, około kilometra za gospodarstwem ekologicznym, po prawej stronie. Z tyłu mogiła polskich żołnierzy.
|
|
Powiedz mi jak zima moze zaskoczyc w zime.? Bo ja tego nie rozumiem. Co roku kazdy mowi ze zima znowu zaskoczyla kierowcow i drogowcow. A czego sie spodziewaliscie w zime.? Wakacyjnej prognozy pogody.? Drogowcy dobrze wiedza ze jak co roku nadchodzi zima i trzeba sie przygotowac do niej. Wychodzi na to ze jak zawsze jest olewka :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
o czym Wy mówicie? Wczoraj stałem 40 minut! w kolejce do kasy w kauflandzie, wszystkie kasy owarte, a ludzie mieli kopiaste kosze...nie było widać by brakowało im pieniędzy.... pod stokrotką nie można było wcale zaparkować, w galerii dziki tłum ludzi...
|
|
a przypadkiem nie mamy jeszcze jesieni do 21.12?więc śnieg może zaskoczyć...:-) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
zima sie zbliza to musi padac takie sa odwieczne prawa natury
|
|
|
szydzenie z duchownego to grzech cięzki ***** ***
|
|
ooo i wszytko jasne
|
|
Ks. Tomasz jest juz po rekolekcjach
|
|
CXRS- w d... byłeś g... widziałeś. Ja mam 21 lat i mam swoją kobietę, z którą jestem szczęśliwy, marudy nawet na oczy nie widziałem. Jeśli uważasz się za człowieka "yntelygentnego" to weź skończ pier***ić bo zaczynasz mnie wkur***ć a jak ja się wkur*** to robię jak to mówi Transponer- Masakrę.
|
|
znów ten wątek; radzę trzymać się od tej firmy jak najdalej przede wszystkim ze względu na właściciela; chyba, że nie możesz znaleźć innej pracy
|
|
Zaspy po same jaja, na Syberii i w Daleko-wschodniej Rosji -52 stopnie w Kazachstanie i Maroko pizga śniegiem, nie narzekaj na stan naszych dróg, bo masz środek zimy gdzie u nas wręcz pizga złem. Ale pewnie chciałbyś mieć nawierzchnię czarną i suchą, nie?
|
|
@arus77 ... Odśnież przed swoją chałupą, sąsiad przed swoją, itd. Macie poza tym traktory, czyli - do roboty, a nie jęczeć, jak to tylko wieś potrafi!
|
|
o ile mi wiadomo, nie trzeba wielkich nakładów finansowych by ukończyć Liceum Plastyczne. Uchodźcy z krajów wschodnich mają każdego miesiaca wypłacaną w Polsce solidną gotówkę na każdego członka rodziny. Nasze dzieci mają zasilek w wysokości ok. 60zł. i też są utalentowani...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |