czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
pisowski rząd wprowadza stan wyjątkowy.

Znalazłem dziś telefon Nokię z pluszakiem obok przystanku na Kazańskiej ... Jeśli ktoś powie co to za telefon i jaki pluszak to mu ją oddam ;]

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: pisowski rząd wprowadza stan wyjątkowy.

świat wedłóg Bundych

follow me

Minela 18.55

follow me

kiedy jest niedziela handlowa?

macie pomysł jak przyrządzić indyka w całości,żeby był soczysty i chrupiący?

nie bardzo ..

follow me

bardzo ciekawy kierunek. Nigdy nie wiadomo co może się w życiu przydać.
Dodam że akurat studiuję ten kierunek.

W kwiaciarniach jest sam chłam, który ludzie kupują. Większość ma nieświeże kwiaty. Tylko to co się sprzeda, zrobione na jeden kopyt. Nie krytykujcie jak nie wiecie.

Dziwię sie, że większość kwiaciarni w Łomży wogole prosperuje jeszcze.

Babę trzeba pilnować lub się nie denerwować..:))))

http://www.youtube.com/watch?v=Kz-CBERnZwg

za tydzien

to kręcił Jaruś Stypułkowski największy żartowniś w mieście.

Stawiski, Szczuczyn i inne wioski - obwodnice będą.
Łomża jej chyba nie potrzebuje bo u nas na ulicach przecież luzik... Gdyby nie Elki to byłoby jak na wsi.
Coś się dzieje ?

Via B. dla Łomży to jak śnieg dla solarki. Czekamy na inwestycje i inwestorów ? Szukamy ich w Chinach ? A przecież sami przyjdą jak będzie po czym przyjść (np. po Via B.) i na czymś zarobić (np.taniej sile roboczej?).
Coś się dzieje ?

Większość kasy ze wschodniej i nie tylko chapnął Biały (i okolice) - skoro kasa nie dla nas to po co jesteśmy w tym nie chcianym województwie?
Coś się dzieje ?

Czy ktokolwiek chociaż myśli o rzeczach ważnych ?

Ano jednak dzieje się:
mamy mieć port prawiepełnomorski, europejską halę zamiast nieeuropejskiego manhattanu, jeszcze piękniejszą dwujezdniową Meblową itd.

Żadnej plazmy!! Ta technologia niema przyszłości. Tylko dwie marki Sony i Samsung, oczywiście ten drugi tańszy , a jakość ta sama. Panasoniki ładnie sobie radzą z analogiem i SD, ale niema tak wielkiej różnicy w odbiorze między SD a HD jak w Sony lub Samsungu. A od reszty z daleka. Jakieś Philips-y, Thomsony, LG i inne g.... z dala. Ja polecał bym LCD Samsunga z ledowym podświetleniem.

Tupik- (czytaj między wierszami) Lech jest już historią. Nie patrz na to czy
PIeS czy PełO czy Ruch Palącego się Kota, czy czy Stowarzyszenie Lewicowych Dup****ów, czy nawet Polskie Stowarzyszenie Lewicowców, dla mnie oni wszyscy to jeden pies. Oni wszyscy siedzą tam i wnosząc beznadziejne ustawy, poprawki itd. Pokazują jak bardzo NAS mają w du**e.

Chociażby GMO (Gó*** Mnie Obchodzicie)-(Genetically modified Organics) w skrócie- ustawa pozwalająca na używanie chemii i pestycydów modyfikujących strukturę DNA i RNA roślin i zwierząt, takie mutacje oczywiście nie zachodzą naturalnie w przyrodzie, przez co gdy zjemy taką roślinkę możemy być niemal pewni w 90%-100% że będziemy chorzy na jakiś nowotwór lub chorobę zupełnie nieznaną ludzkości. Dlaczego? Ano dlatego, że struktura przyswajanych białek i wiązań molekularnych została zmieniona, a białka zjedzone przez nas wiążą się z naszym łańcuszkiem DNA. Niby od czego powiedzenie "jesteś tym co jesz"? Oczywiście takie zmiany na roślinach prowadzą szereg innych ujemnych skutków takich jak nowe mutacje wirusów i bakterii, nowe mutacje owadów i innych paskudztw, wymieranie niektórych gatunków owadów, np. stonki, co niesie za sobą wymarcie stojących nieco wyżej w łańcuchu gatunków, co pociąga za sobą następny szereg wymierania poszczególnych biomów co jest cholernie niekorzystne dla naszego ekosystemu. Ale rząd oczywiście zacznie coś robić jak już będzie za późno czyt. Gdy zostanie ostatnie sto kuropatw, lisków, wilków, zająców, czy innych zwierzaków.

Oczywiście nie muszę mówić o podniesieniu podatku VAT i teraz znowu chcą go podnieść, akcji z TU-154 (Ciekawe czemu ruscy prowadzą całą tą sprawę, czyżby coś przed nami ukrywali?), cyrku z podniesieniem wieku emerytalnego (podobno na wysokich stołkach siedzą ludzie powyżej 65lat, ale ciiiichosza... nie ode mnie to słyszeliście). Oczywiście jeszcze jest ortografia pana prezyden... hahahahahah, nieźle prezy... no nie no naprawdę? Tego gościa od Bron na literę K. Jaja z Acta, (Anonimowi górą nad gó***aną ustawą i chwała im za to) Amber Gold (tutaj syn Dolana maczał palce) Pan Brunon K. (fikcyjna postać z fikcyjnym życiorysem, na fikcyjnej uczelni, wymyślona przez rząd tylko po to aby zastraszyć ludzi, że mogą ich złapać. Czyżby rząd wiedział, że ludzie chcą już wyjść na ulicę?) Mam przedstawiać szereg innych afer i gaf popełnionych przez nieudolne rządny polityczne naszego kraju?

https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
głosujcie, uratujcie honor Łomży, Bielsk podlaski przed nami..

na prowincji polsat rządzi

zgadzam się z transporderem

przed sylwestrem chcę ufarbować włosy w którymś z łomżyńskich salonów fryzjerskich, proszę o doradzenie, który z nich jest naprawdę dobry, interesuje mnie profesjonalny salon, który ma naprawdę dobre farby do włosów i doświadczonych fryzjerów

rudy błazen z druhem

A jak tam dojechać w niedzielę? Może jest jakiś autobus?

https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368

a to jest domowa zmywarka czy przemyslowa podaj objawy jej moze cos pomozemy zawsze taniej samemu zrobic niz gdzies w serwisie

Poszukuję świadków stłuczki drogowej z dnia 14-12-2012 po godz:13:00 na trasie Łomża-Zambrów, skręt na Modzele-Skłudosze. Bardzo proszę o PILNY kontakt tel: 506 248 677.
Z góry dziękuję.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org