Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prof. Grzegorz Kucharczyk o tym, co kryje się pod planem „opiłowywania przywilejów” katolików |
a gdzie wy chcecie się budzić ? Wszak ten złoty sen pełen dobrobytu i wolności zesłał na was wasz katosolidarnościowy fan Lech.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prof. Grzegorz Kucharczyk o tym, co kryje się pod planem „opiłowywania przywilejów” katolików |
Uważajcie na duże markiety zaczeły się oszustwa cenowe juz sie złapałem w kauflandzie.
|
|
Re: Prof. Grzegorz Kucharczyk o tym, co kryje się pod planem „opiłowywania przywilejów” katolików |
no to późno znalazłeś film był hitem przeszł rok temu
|
|
katevalleey nie wiem jak w Polsce, ale w Austrii możesz mieć i 20 cesarek :) Wycinają stary szef i zakładają nowy, nic się nie "pruje" itp jak to u nas mówią. Wydaje mi się, że nasi polscy lekarze są leniwi, może strachliwi lub niedouczeni i specjalnie straszą kobiety. Jak byłam na "dniach otwartych" szpitala w którym tu rodziłam, to ordynator podczas wykładu o porodach sn i cc podał statystyki komplikacji. Byłam zszokowana, gdy wyszło, że na 1000 porodów bodajże przy 20 są komplikacje, gdzie przy cesarce tylko przy 3. Wiele zależy od wieku, osoby jak i lekarza. Po cc czułam się naprawdę dobrze, jedynie wejście do wanny było dla mnie trudniejsze niż normalnie :)
|
|
13 posterunek i Miodowe lata
|
|
w kauflandzie to norma
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |