Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Andrzej Duda: Jestem przeciwnikiem obowiązkowych szczepień, nie można do tego przymuszać |
hekko.pl
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Andrzej Duda: Jestem przeciwnikiem obowiązkowych szczepień, nie można do tego przymuszać |
też mam na zbyciu kilka ubrań w bardzo dobrym stanie dla chłopca, rozm.140-146, w tym także kurtka na zimę
|
|
Re: Andrzej Duda: Jestem przeciwnikiem obowiązkowych szczepień, nie można do tego przymuszać |
znaleziono indeks w okolicach Kauflandu. Proszę o podanie kontaktu Panie Krzysztofie. urbi et orbi !
|
|
A co myslicie o silowni, ktore miesci sie przy nowym basenie? Ile kosztuje karnet? Czy maja fajny sprzet? I czy kupujac karnet mozna korzystac bezplatnie z sauny?
|
|
znalazlo by się paru pracodawców których mozna by brzydko nazwac ;) "pozdrawiam" mojego szefa!
|
|
Kurczaczku zajmij się swoim podwórkiem i swoją działeczką bo sam masz kilka rzeczy do poprawki m.in. AKTUALNE rozkłady jazdy na przystankach. Tak jak już Ci wcześniej napisałem, nie będę ze sobą nosił wydrukowanych rozkładów bo komuś się nie chce zawiesić aktualnego!!! Za robotę się weź a nie ciągle narzekasz...
|
|
kampania społeczna „Mafia dla Psa” http://www.youtube.com/watch?v=1quiKLMy0ng
|
|
powstają galerie a od kiedy Piechociński jest wicepoje**m pracę ma stracić w ch** dużo osób, w samej fabryce fiata ponad 1500 ludzi ma zostać wywalonych. Ludzie obudźcie się nim będzie za późno i rozkradną nasz kraj, niedługo będziemy jak bambusy z afryki pić wodę z kałuży bo na zwykłą nie będzie nas stać. Wyjdźmy wszyscy na ulicę, młodzi i starzy, kto ma dość jaj niech przygotuje broń (białą, miotaną, palną i dużo amunicji) nie żałować amunicji na urzędasów i polityków OKRADAJĄCYCH NAS! Ten chory system, jest po to by goście w gajerach żyli z podatków, które my PRZYMUSOWO płacimy z ciężko zaharowanego tysiaka na miesiąc, podczas gdy oni nie odprowadzają nic i dostają 15 kafli za siedzenie na d**** i sprawianie żeby było gorzej.
|
|
Mamy plazmę Samsunga z funkcją 3d. Piękne kolory, nie pożera dużo prądu. Filmy przyrodnicze na takim telewizorze to dopiero coś :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W kwiaciarni Marzenie pełno tego,chociaż jak fikuśne to raczej nie zapachowe
|
|
świetnie wyglądasz a pokażesz też ogonek czy djablice nie mają ogonka rudy błazen z druhem
|
|
Jutro też jest .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |