Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
6G – supernowoczesność czy cybetrybalizm? A może jedno i drugie? |
A dla mnie ten play i ten huawei jest do dupy (miałem na 7 dni testowych i oddałem). Osobiście mam radiówkę z Kwiatowej na tym rejonie ale prawdą jest,że nie jest ona rewelacyjna... najlepiej neostrada ale tania to opcja nie jest jeżeli nie posiadasz telefonu stacjonarnego i musisz się podłączać i dodatkowo utrzymywać linię.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 6G – supernowoczesność czy cybetrybalizm? A może jedno i drugie? |
Miałam cesarkę po tygodniu mogłam chodzić, biegać, sprzątać, zajmować się dzieckiem, robić wszystko co przed porodem, ciążą. Przy następnych porodach będę sobie życzyć cc, ze względu na siebie jak i dzidzię. I nikt mi nie wmówi, że to moje widzimisię, bo za dużo znam kobiet, które miały komplikacje przy porodach sn, w tym moja rodzona siostra, której synek ma niedotlenienie, chociaż rodziła "tylko" 8 godzin. Nie znam ani jednego przypadku komplikacji po cc (a trochę ich było u znajomych), przy cc dobrze wykonanym nie ma żadnego zagrożenia dla dzidziusia, ani matki, a jest to zabieg mało skomplikowany.
|
|
webd.pl
|
|
baran szuka baranow nikt nie bedzie u ciebie pracowal.chyba ze czeczenski narod smiec jestes debilu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |