Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kryzys a POpaprańcy |
Strasz dalej i nie daruj, ale z umiarem, bo będziesz jak za człowieka odpowiadał. Niestety pabloz4 potwierdza moje obawy, że dyskujsje łomzyńsko-białostockie "dno osiagnęły" DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kryzys a POpaprańcy |
koczisss to Ty ? Jurand
|
|
chodzi o podatek o piniadze :/ jak sie placi po 6dych(rejestracja psa i inne pierdoly w urzedzie tez kosztuja) za 4 kochane lapy na nic i niemozna nawet przejsc po chodniku nieslyszac jakis docinek to tragedja :/ placi sie (jeden z najbardziej sciagalnych podatkow w kraju ) to sie i wymaga a wymaga sie tylko spokoju jest wiele innych wazniejszych rzeczy niz psie kupy ktore sie i tak szybko rozkladaja jesli chodzi o brzytki zapach to co powiedziec o "ziemniakach" cala okolica cuchnie i nikt nierozpacza bo to jedyny zaklad przemyslowy w miescie i dajacy jakis zysk brzytki widok tez jakos wykluczam moim zdaniem brzytki widok to pijani ludzie siusiajacy pod siebie w psach nic zlego niewidze "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
MrS: Poczekajcie na zovo. Na temat broni też wie zapewne wszystko. Tak sie sklada ze niestety nie. Pod tym wzgledem umiem jedynie docenic wzgledy estetyczne. M.in. wiem troche o broni w komiksie i ogolnie w kulturze. A Desert Eagle o ktorym byla mowa wystepuje w wielu filmach, grach czy komiksach bo jest bardzo popularny. Byl uzywany m.in. w takich wytworach kultury: Preacher (Kaznodzieja, komiks), Matrix, Tomb Rider i duzo innych. Tyle wiem. A pistolet jest bardzo ladny. Dziwi mnie jedynie twoja osobista krucjata przeciwko mnie tylko dlatego, ze duzo wiem i w prawie kazdej dyskusji polozylbym cie na lopatki. Ale to juz nie temat tutejszych dywagacji. DiDi
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |