Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W Japonii po szczepionce zmarły dwie osoby |
LCD, poza tym telewizja kłamie wcale nie kupuj
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W Japonii po szczepionce zmarły dwie osoby |
jeżeli masz trochę w portfelu to LED - energooszczędny, wspaniałe kolory jeżeli chodzi o LCD to nie polecam.
|
|
Obecne plazmy nie są już takie drogie w utrzymaniu, a jakość obrazu najlepsza.
|
|
neostrada.
|
|
L E D i tylko Led !!!!!
|
|
marzec 2013 chyba
|
|
Angielski znam wiec zapodaj o jaki ci chodzi
|
|
Hoży doktorzy, Jak poznałem waszą matkę :) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Seinfeld
|
|
Jak słusznie zauważyliście monitory są nośnikiem reklam ale przede wszystkim służą nam do przekazywania informacji. Dodatkowo zsynchronizowane są z lokalizacją GPS i w powiązaniu z linią wskazują przystanek na którym autobus się zatrzymał ( wyświetla nazwę przystanku w kolorze czerwonym - domyślnie kolor "stopu" a w kolorach zielonych następne na tej trasie przystanki). Powiązane z monitorami komunikaty głosowe mogą być ustawione w rożnych poziomach głośności, ale ze względu na sygnały, że wielu pasażerom codziennie dojeżdżającym autobusami komunikaty te przeszkadzały - zostały ustawione na takim poziomie by pogodzić wszystkie interesy. Obecnie, w opinii niektorych są nadal za głośne lub jak w opini "Tommeknet" za ciche. Mamy jednak nadzieję, że pasażerowie z Łomży okażą wyrozumiałość i uwzględnią potrzeby osób przyjezdnych korzystających z naszych autobusów. Monitory i komunikaty ułatwiają orientację i pozwalają wysiąść w miejscu podruży bez niepotrzebnego stresu. Sam zresztą korzystając w innych miastach z komunikacji stwierdzałem jak wielką wygodą były dla mnie takie informacje. Owszem, czasami zdarzają się awarie tych systemów ( jak każdego sprzętu) ale docelowo jest on przygotowany na współpracę z dynamicznymi informacjami na przystankach, ktore w przyszłości mam nadzieję pojawią się w naszym mieście.
|
|
W Małym Płocku jest super używak.Ceny niskie i spory wybór-bo przecież to nie maisto i nie ma aż tylu klientów.Fakt ,ze to kawałek od Łomzy ale moim zdaniem warto.
|
|
Mi znajomy majster od telewizorów i sprzętów agd powiedział, że z LEd można jeszcze coś zrobić, naprawić, lcd już nie -jednorazówka, nie wiem na ile to prawda, ale sama po nowym roku mam zamiar ledowy nabyć :P
|
|
Acer na kazańskiej, blisko apterki tej na rogu od strony szpitala
|
|
Witam. Moglibyście polecić jakieś dobre filmy? Na mroźne zimowe wieczory :P
|
|
A samej uszyć to nie lepiej może jeszcze i chłopów wolicie mieć używanych .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |