niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Tzw. poważny, tzw. polityk, tzw. opozycji! Czyli peło-kakałowy standard.

Kurczak to ty założyłeś ten profil Venedy?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Tzw. poważny, tzw. polityk, tzw. opozycji! Czyli peło-kakałowy standard.

tak jak w temacie - zależy mi na szybkiej sprzedaży mojego 3letniego auta, myślę nad sprzedażą auta w skupie, dlatego proszę podawać tylko sprawdzone skupy aut

Gdzie w Łomży można kupić keramzyt w opakowaniach przynajmniej 15 litrowych? W ubiegłym roku szukałam po ogrodniczych, mieli tylko 2 i 5 litrowe.

W skupie to skupują butelki, a nie auta!

Na Sikorskiego koło rynku są dwa skupy. Duży skup jest też w jedwabnym.

jaka cena za kilogram z rozebraniem

Kolejne ciężkie pieniądze wrzucone w błoto. Dwa razy taniej bez środków unijnych i bez zadłużania kasy miejskiej można było by zrobić ten odcinek jedno jezdniowy. To samo tyczy się przedłużenia ul. Zawadzkiej. Przecież w jednym i drugim przypadku stanowczo wystarczyła by droga o takiej samej klasie jak obecna Poznańska czy nowa Spokojna. Władze miejskie od wielu lat rządzą z przekonaniem "hulaj duszo piekła nie ma" - z roku na rok zadłużając nasze miasto.

hej ja jestem chętna!

Witam, mam pytanie, c zy orientuje się ktoś gdzie w pobliżu znajduje się jakaś firma zajmująca się utylizacją oleju? Może jakieś namiary? pozdrawiam.

prosze dzwonic na numer 510084528.

andrius - nie sztuka budować z rozmachem rzeczy, które w życiu nie będą wykorzystane w 100%. Tutaj mogę podać przykład budowy dwóch basenów, gdzie każdy z nich przynosi ogromne straty dla miasta, budowę bardzo drogiego stadionu, gdzie można było go zbudować o połowę taniej, z podobną funkcjonalnością, budowę na wyrost portu rzecznego na Narwi, itd. Co do basenu, to można było wybudować jeden a konkretny, nieco większy niż ten przy ul. Wyszyńskiego, który przyciągnął by ludzi z poza Łomży. Na tą chwilę mamy dwa przeciętne baseny, a ludzie jak jeździli na basen do Zambrowa lub Ostrołęki tak i jeżdżą nadal. Co do stadionu to już wielokrotnie się wypowiadałem na tym forum. Stadion mocno przepłacony, a infrastruktura zrealizowana na wyrost. Trybuny, zadaszenie, czy gniazdo dla mediów można było zbudować znacznie taniej. Sama trybuna jak i jej zadaszenie nie prezentują się dobrze, a przypominają bardziej obiekty budowane w latach 90tych. Ogólnie to co powstało cechuje się przerostem formy nad treścią.
Co do blokowania galerii handlowych to się z Tobą zgodzę. Była grupa pseudo przedsiębiorców i sklepikarzy, którzy widzieli jedynie czubek swojego nosa i tym samym opóźnili w pewnym stopniu rozwój Łomży o kilka lat.

Szukam nauczyciela/nauczycielkę która przygotuje mnie do rozszerzonej matury z matematyki. Od razu proszę o kontakt.

hej hej poproszę o tel 508 842 109

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

A na Przykoszarowej, Niemcewicza i Śniadeckiego garb na garbie, koślawe chodniki, dziurawe i pokruszone parkingi ...

Borys-50

https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368

ŁOMŻA!!

Nie zapominajcie o naszym kochanym MPK... za niebagatelną kasę kupili "zaledwie" 22 autobusy(które są "wyjątkowo "ekonomiczne- palą więcej, niż stare autosany), wyposażenie do pozostałych(mimo, że volvo je miało, nawet lepsze) i remont bazy. Nie pamiętam już gdzie, ale za kwotę widocznie mniejszą kupiono 30 sztuk Solarisa... A i dzięki tym dotacjom UE, mimo, że MPK ledwo ciągnie, nie może zawieszać linii, bo musiałaby zwrócić całą dotację...

Chelsea racja, przecież tam ma być obwodnica, więc tym bardziej nie rozumiem ich pomysłu...

Zauważyliście, że czego się miasto nie chwyci, to ciągle są problemy? Baseny, stadion, bulwary to tylko najczęstsze przykłady, To samo z działką, przy Rybakach miasto chce spa z hotelem - nie ma chętnych, wieża cisnien- miasto chce restauracji- nie ma chętnych, miasto chce parnterstwa przy remoncie dworca- chętnych brak... Czy te nasze władze, naprawdę nic nie widzą?

Powiedzcie mi też, jak nie narzekać, skoro tak się dzieje....

Witam,

Dawno nie jeździłem autobusami ale o co chodzi z tymi ekranami - fakt dobry pomysł może i kiepsko widoczne ale dobrze, że jest - ale O CO CHODZI z komunikatami wydobywającymi się z tych ekranów? Rozumiem, że mówią one jaka stacja jest... ja siedząc przy ekranie ledwo go słyszałem a co ludzie starsi, dla których pewnie głównie to jest zrobione?

Dlaczego tak jest, pytam się dlaczego?

follow me

cziki.
Nie dowiesz się tutaj .Kurczak dużo gada a nic nie potrafi pomóc.

Treść jest ukryta

tez nie rozumiem po co to jest

Mam do sprzedania :
1 strój biskupa dla mężczyzny;
1 Pocahontas dla dziewczynki ok. 10 lat i 1 Pocahontas dla kobiety ;
1 Czerwonego Kapturka dla kobiety .
:-) jak cos pisz na @

żebyś wiedział na jakim przystanku jesteś

Moim zdaniem nigdy dworzec nie doczeka się remontu stan jego będzie się pogarszał jak dojdzie do jakiegoś wypadku to dopiero władze województwa zrobią coś z tym co raz gorsze autobusy jezierzą.nie mam PKP ok ale żeby PKS doszedł do takiego stanu.Szok!!!

follow me

gdzie dokladnie jedziesz? wiesz juz o ktorej?

kontakt 792 956 988

Idzie stagnacja, jeżeli nie kryzys a włodarze zamiast ułatwiać ruch to budują nowe skrzyżowania świetlne przymulajac wszystkich kierowców.
Przecież tu większość prawoskretów powinna być non stop otwarta do przejazdow. To nie NY !
A . przepraszam. w całym stanie nowego jorku można skręcać w prawo bez zielonych strzałek

Super żony z was!

Zazdroszczę mężom :)

Pozdrowienia

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org