Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kolejny przebłysk intelektu pana prezydenta |
Ja mam taki zestaw na sprzedaż: 1.Wiedźmin. 2. Bioshock. 3. Call of Duty + Limited Offensive. 4. Twierdza 2. 5. Fallout 2 (2 płyty). 6. Fallout tactiks. 7. Fallout 3. 8. Guild 2. 9. Medieval 2 Total war. 10. Medieval 2 dodatek Kongdoms. 11. Supreme Commander. 12. Myst objawienie. 13. Mass Efect (Nowa). 14. Prince of Persia Piaski czasu. 15. Silent Storn. 17. Earth 2160. 18. Sudden Stile. 19. Call of duty 2. 20. Rise of Legends. 21. Settlers V. 22. Splinter Cell double agent. 23. Test drive unlimited . 24. Fahrenheit. W razie pytań proszę pisać na meila: eg18@o2.pl follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kolejny przebłysk intelektu pana prezydenta |
Władze MOSiRu planują otwarcie lodowiska na ten weekend, ale czy dojdzie do skutku - nie wiadomo. Pewne jest, że tafla jest tak jakby "nie do końca" zamarznięta, ale miejmy nadzieję, że mróz, który mamy dziś pozwoli na całkowite jej zamarznięcie i będzie ona zdatna do użytku. follow me
|
|
Klikniete :) Borys-50
|
|
20pln
|
|
Widziałam pieska tylko raz, żyję w nadziei, że ktoś się nim zajął. Przeraża mnie to, co się dzieje. Końca świata może nie będzie, natomiast koniec ludzkości już się rozpoczął. Coraz trudniej znaleźć człowieka w człowieku.. Borys-50
|
|
format albo przywrócić ustawienia fabryczne- to będą najłatwiejsze rozwiązania follow me
|
|
Treść jest ukryta
|
|
czy jest w Łomży wypożyczalnia { przebrania kostiumy } ?
|
|
A dla kogo? Dla dzieci?
|
|
dla dzieci na jednaczewskiej, przed straza pozarna w lewo ul. lukasinskiego , potem chyba trzecia w prawo to jednaczewska,
|
|
Na Mazowieckiej w Perfumerii Paryskiej mają chyba dobre ceny na święta portfeli, SŁYSZAŁAM OD ZNAJOMEJ
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |