Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
antyszczepionkowiec w raatuszu !!!! |
Poczta123 - zajme sie Twoim komentarzem, pilnuj sie bo mozesz miec klopoty. Mam ochote takich ludzi jak Ty rozszarpac, Ciebie powinno sie odizolowac od spoleczenstwa bo jestes zwierzeciem. Zobaczymy co Ty zrobisz jesli zycie Ci zgotuje taki los. Wtedy ja sie bede smial:) follow me
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: antyszczepionkowiec w raatuszu !!!! |
czy wypisuja po porodzie w sobote lub niedziele czy trzeba przetrzymac weekend?
|
|
Wiesz - zainstalowałem z ciekawości Tunngle'a i rzeczywiście nie chce się połączyć z serwerem. Może rzeczywiście coś jest na rzeczy...
|
|
polecam również ogrodzenie z tej firmy: plotbud.pl. są rzetelni i terminowi. Odległość nie robi problemu. Wysyłają ekipę po całym kraju.
|
|
juz mowili ze Ci nie pomoga ja
|
|
W tej kategorii prezentujemy obronne gazy pieprzowe najlepszych światowych producentów. Gaz pieprzowy powinien być nieodłącznym elementem wyposażenia wszystkich, którzy choć trochę mają na uwadze własne bezpieczeństwo. Działanie gazu skutkuje ostrym pieczeniem twarzy oraz oczu napastnika oraz łzawieniem. Taka reakcja zupełnie uniemożliwia przeprowadzenie ataku. W ofercie posiadamy gazy pieprzowe żelowe, które można używac w pomieszczeniach zamkniętych oraz gazy wystrzeliwane w postaci chmury - tradycyjne.
|
|
Wypisują ja wyszłam w sobotę
|
|
mi się łączy i mogę grać na serverach innych ludzie ale sam nie moge postawic swojego bo jest na dole żółta buźka co oznacza że port jest zablokowany... hmm chyba sie przejde do IST i zapytam co z takim fantem można zrobić. dzięki za fatyge instalacji piotrus81
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja miałam z Play ale skończyła mi sie umowa w listopadzie, teraz robie przesiadke na Orange bo słyszałam wiele dobrego o tym dostawcy. ____________ Kupuję baterie łazienkowe w sklepie on-line z asortymentem łazienkowym.
|
|
aero2.pl - do końca roku 2013 jest za darmo, płacisz za kartę 20 zł + kupujesz do tego modem i działa. Prędkość to 512kbps i co godzinę rozłącza, ale ...... nie ma też limitów.
|
|
tez mozesz kupic na legionow w budowlanym takim zielonym na przeciwko jednostki wojskowej
|
|
W pobliżu nie ma takich firm. Jeśli tego oleju masz niewiele, to możesz poprosić jakiś zakład mechaniczny albo stacje demontażu pojazdów o przyjęcie. Większe ilości odbierają swoim sprzętem wyspecjalizowane przedsiębiorstwa o zasięgu ogólnopolskim, np. RAL ( www.ral.com.pl ) i Oiler ( www.oiler.home.pl ). Nie wiem, jak jest z płatnością - może trzeba im trochę zapłacić, a może to oni płacą.
|
|
chodzi mi o formalne załatwienie transakcji. więc szukam firmy... która formalnie zajmuje sie utylizacja...
|
|
Polecam spinki do mankietów krawat lub elektryczną golarkę :)
|
|
jak zwykle przesuwaja terminy a to awaria a to gówno Kasia..
|
|
https://www.facebook.com/swiecsie/app_386474028102368
|
|
Uwaga! Zgubiłam srebrną obrączkę i pierścionek z cyrkoniami na Hali Sportowej PG 3 na ulicy Skłodowskiej - Curie dnia 11 grudnia w godzinach od 17 do 18.30. Bardzo prosiłabym o zwrot , gdyż są dla mnie bardzo cenne i zależy mi na odzyskaniu. Proszę o kontakt poprzez facebook ' a lub na numer 723635192. ps. na pierścionku może być inna ilośc kamyczków.
|
|
Czy ktoś wie czy na Łomży można go dostać, jak tak to w jakim sklepie ? (Janeczka przy starym rynku tego produktu nie ma )
|
|
całkiem smaczne świniaczki w postaci cwiarteczki , czy połoweczki można sobie zamówić w sklepie mięsny na Legionów za Stokrotką obok klubu 52 czy 54 juz nie pamiętam . Mają tam zawsze świerze i dobre mięsko w bardzo duzym wyborze - polecam. ***** ***
|
|
dużo ma słoniny ?
|
|
Niestety, nie chce Cię smucić, ale szansa na odnalezienie jest bardzo mała. Borys-50
|
|
Zasugeruj jakąś nagrodę. Może ktoś się pokwapi. follow me
|
|
Jeżeli już to "manicure"- pójdziesz do salonu, poprosisz o "mediciur" i niestety kosmetyczka może nie wiedzieć o co chodzi.... :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |