Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To tak wygląda ta ostatnia prosta? |
Witam, Znajomi będą mięć mięsko ze świniaczka z gospodarstwa ekologicznie hodow.. Jest ktoś chętny na połóweczkę czy ćwiartkę na Święta?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To tak wygląda ta ostatnia prosta? |
wątpię żeby w łomży można było znaleźć tego typu zajęcia... chociaż pewnie zainteresowanie byłoby duze
|
|
Skłoń się do zakupu takiego internetu już w kraju do którego zmierzasz. Opłaty Roamingowe za transmisję danych są absurdalne. Dochodzą nawet do 20 zł za 1 MB danych.
|
|
A jaki masz olej do utylizacji?? Jak samochodowy to poszukaj ogłoszeń, że ktoś przyjmie. Bo jak ktoś ma powiedzmy w garażu piec na przepalony olej to pewnie taki olej weźmie. Kiedyś widziałem takie ogłoszenie.
|
|
Koleżanka będzie go używała za granicą. Z tego co się orientuje to z aero nie wypali, chyba, że mam błędne info.
|
|
sprawdz w oswietleniowym na legionow wizawi CTO
|
|
Sama bym się chętnie zapisała :) Kasia..
|
|
POWIESICIE W KOŃCU AKTUALNY ROZKŁAD JAZDY NA PRZYSTANKU PRZY STACHA KONWY? ILE MOŻNA WAS O TO PYTAĆ?
|
|
jaki internet polecacie na Łomżycy ?
|
|
Ćwiartka może być , w ostateczności połówka ......:) Kasia..
|
|
Trzeba zrobić format i ok. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
zależy na kogo ten gaz ? na zwierza, ludzia czy też na ludziozwierza, bo np. niektóre na żuli nie działają, jeszcze Ci podziękuje żeś mu nos z gila przetkała
|
|
a o jaki rodzaj badania chodzi do celow wykrycia jakiejs substancji choroby czy inne
|
|
Daleko od noszy :)
|
|
DLA UCZCIWEGO ZNALAZCY NAGRODA !!
|
|
Znam angielski ale jestem w Polsce więc mówię po polsku. Gdybym rozmawiała z anglikiem, czy amerykaninem to bym używała angielskich tytułów. Myślisz, że np Amerykanie posługują się polskimi nazwami filmów chociażby tymi nominowanymi do oskara powiedzmy ostatni "W ciemności" - "In Darkness" Więc jak kto woli "How I met your mother" albo "Jak poznałem waszą matkę"
|
|
ostatnio kupiłem ten, za rozsądną cenę: http://www.redcoon.pl/B369117-Samsung-UE37ES5500_TV-LED
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |