Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Celem PiS-u jest zrujnowac Polakow. |
teraz juz place 30 zl za gram.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Celem PiS-u jest zrujnowac Polakow. |
Pala smieci i czym sie da . A SM jezdzi samochodem i nie czuje problemu ????
|
|
Nie wiem, jak jest teraz, ale jeszcze jakiś miesiąc, półtora temu Tunngle śmigało aż miło w IST. Niestety nie potrafię powiedzieć jak jest teraz, ponieważ mniej więcej wtedy właśnie odinstalowałem go, ponieważ zaczął mi się gryźć z hamakiem (Hamachi znaczy). Mogłem mieć albo hamaka, albo Tunngle'a - choć wcześniej przez dłuższy czas miałem oba zainstalowane równocześnie i problemów nie było...
|
|
Jest jeszcze w Łomży szlak turystyczny na które Łomża dostała dotacje nie tylko UE to jeden z najkrótszych szlaków turystycznych na świecie gdzieniegdzie znany jako turystyczny czytam pielgrzymkowy Kompleks Narew http://www.zse.4lomza.pl/index.php?wiad=27724 nie wspominam już o wypasionych bogactwem boga tych pozostających na uboczu szlaku pozostałych sanktuariach poza którymi dla wielu mieszkańców miasta prawie tu innego świata nie widać. Borys-50
|
|
Czesio ja se myślę,że "oni" ze swoich pojazdów wyrosną lada rok,taty odkręcom im kółka,a potem .... Borys-50
|
|
a może wujek google Tobie podpowie ...(?)
|
|
Wyprowadźcie się do Puszczy Białowieskiej.
|
|
Było pare odcinków " z Łomży ", ale tylko na początku 'serialu' był fotomontaż i na znaku pisało Łomża... Te odcinki są w jednym mieście kręcone.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
może i pomysł dobry, tylko znajdź, a potem kup działkę w centrum...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
widocznie wyrzucony, jeśli masz możliwość i widzisz go często - nakarm go, sprawdź czy nie jest mu zimno.
|
|
w odniesieniu do: Autor: belfer (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 12-12-12 20:11 cytat Mr_Andrzej, chyba mamy wspólnych znajomych.!!!!!!!!!!!!!!!! koniec cytatu taa... Tu wszyscy mają wspólnych znajomych. a jeden drugiemu ... Taka tu Rzymskokatolicka miłość blixniego do pokoleń na klęczkach wpajana dobrym przykładem.... taa...
|
|
Idź spac :) Borys-50
|
|
Tłumaczenie faktycznie głupie. Ale co mieli powiedzieć ??? Że były prezydent się walnął w pomiarach i trzeba było wszystko rozwalać i zaczynać od początku ???
|
|
ciekawym, oryginalnym i praktycznym prezentem może być do maszynek do golenia a także jednorazówek - naprawdę fajne rozwiązanie dla faceta i mega oszczędność na co raz to nowych wkładach i maszynkach. Swojemu chłopakowi kupiłam ten gadżet na mikołaja i ucieszył się jak małe dziecko, więc chyba to dobry pomysł. Więcej o tym gadżecie możesz przeczytać na www.razorpit.pl/
|
|
a może jakiś fajny oryginalny gadżet z serii tych praktycznych?? polecam urządzenie do ostrzenia wkładów do maszynek do golenia. Więcej na ten temat możecie znaleźć na http://www.razorpit.pl/ - myślę, że każdy facet ucieszy się z takiego prezentu
|
|
najpierw popracuj nad językiem polskim :) Borys-50
|
|
Kurczak, a dyrektor wie jak ty się nudzisz w pracy, chyba nie masz co robić , bo tylko naszą piękną Łomżę krytykujesz, nic ci się tu nie podoba. Może zmień miejsce zamieszkania. Kurczak ty w końcu ugotujesz się we własnym sosie... STRANSKY
|
|
w asaj na legionów, w markecie budowlanym również na legionów.. ja tam kupowałam, spory wybór a i ceny niezbyt wygórowane :) follow me
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |