wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ŁZPB Narew Łomża, a sprawa stoczni

niepropieram domow :(
popieram "mieszkania" kurier poranny (i wp_pod tytulem:pomylil prostytutke z policjatko) opisywal niedawno to zagadnienie mieszkania narazie nielegalne sa wynajmowane za wspolne fundysze prostytutek i zastepuja agecje_ ktore sa ble; sa forma jaka wykozystuje coraz wieksza liczba pan by jak najdluzej ukryc sie przed panami oferujacymi pod przymusem ochrone
jak by panie mogly legalizowac prace mogly by tez starac sie o ochtone policji i skarzyc o dreczenie "opiekunow", rozliczaly by sie tez z dochodow=zysk dla panstwa
temat rzucilam by ukazac bezses z jakim dzialac chce rzad meczac panow klijetow

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ŁZPB Narew Łomża, a sprawa stoczni

Wydaje mi się, że polski naród powtórnie wraca do roku 1989, tj czasów totalnej cenzury, państwa nakazowego, inwigilacji. To rząd chce decydować co masz robić w niedzielę, gdzie będziesz robił zakupy, jaka religia jest słuszna, etc. Oczywiście bałwanom wydaje się, że potrafią zabronić uprawiania tego jak nazwała ulus i inni - najstarszego zawodu świata. Mafia już zaciera ręce. Sprowadzi to wszystkie pseudo agencje do podziemia. Interes będzie kwitł jak w czasach prohibicji w przedwojennej ameryce. Kasa będzie trafiać do gangów, a rządzący chwalić się będą, że z dnia na dzień pozamykali lub utrudnili prowadzenie tego rodzaju interesy. Wg mnie - tylko mówienie o problemie otwarcie, zarejestrowanie i położenie skarbu państwa na tym biznesie łapy pozwoli na jego kontrolowanie, być może wyeliminowanie nieprawidłowości, poprawę bytu i zapewnienie bezpieczeństwa kobietom tam zatrudnionym !!

Re: ŁZPB Narew Łomża, a sprawa stoczni

Indar napisał"
"Podczas rozmów z władzami miasta wstępnie ustaliliśmy iż gród powstanie w okolicach nowego mostu - po prawej stronie, jadąc od Łomży. Miejsce atrakcyjne wizualnie, niemniej jednak kłopotliwe"
Nie jest to dla mnie wystarczająco dokładnie, dlatego zapytałem o dokładna lokalizację. To opodal tego miejsca coś koło czterdziestu lat temu bezpowrotnie zdewastowano pozostałości średniowiecznego kościoła i cmentarza podczas budowy ujecia wody dla PPS-ów. i jest to miejsce " w okolicach nowego mostu po prawej stronie, jadąc od Łomży". Stąd tez było moje pytanie o dokładne miejsce. Teren owego cmentarza był powyżej poziomu wylewów Narwi. A ponieważ wszystkie niemal okoliczne wyniesienia ponad teren zalewowy były "zasiedlone" w przeszłych czasach chciałbym wiedzić z czym projekt może kolidować. Posuwając sie od dzisiejszego ujęcia wody w stronę rzeki możemy spodziewać się odkrycia pozostałości przeprawy i być może pozostałości portu z XIV wieku.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org