Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dramatyczne zmiany w strukturze populacji USA i Wielkiej Brytanii. Biali w odwrocie |
Polecam Romana Truszkowskiego 506110848. Solidny i konkretny. Jestem zadowolona z kuchni i szafy, którą dla mnie wykonał.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dramatyczne zmiany w strukturze populacji USA i Wielkiej Brytanii. Biali w odwrocie |
Zdarzenie miało miejsce dnia 7.12.2012 ok godz 14 przy kwiaciarni marzenie. Jeśli ktoś był świadkiem zarysowania bordowego golfa III na parkingu od legionów naprzeciw kwiaciarni bardzo proszę o kontakt. Niestety nie ma tam żadnych kamer i nie mogę znaleźć sprawcy, jedyne co udało mi się ustalić to była starszego modelu toyota koloru miętowego (seledynowego).
|
|
Re: Dramatyczne zmiany w strukturze populacji USA i Wielkiej Brytanii. Biali w odwrocie |
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
Panie jak pan chce kebaba to do Turcji se jedz. Lepsza słaba pizza niż ,,POLSKI" kebab. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |