Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Według mnie ta strona i forum jest do niczego |
z tego co ja slyszalem to ma tam byc "Kaufland" <---- to niemiecki supermarket spozywczy (nie jestem pewnien czy dobrze bazwe napisalem)..:) Bratniak
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Według mnie ta strona i forum jest do niczego |
Potrzebuję używaną, tanią deskorolkę. Może być w kiepskim stanie aby jeździła. Konieczna mi jest ona do ćwiczeń w związku z rehabilitacją kolana. Jesli ktoś ma do oddania niepotrzebną to chętnie zabiorę. Ewentualnie odkupię za niewielką sumę. Pozdrawiam inshape
|
|
jestem ciekaawy teraz z kim beda grali i kiedy?z tego co slyszalem ze maja grac za dwa tygodnie?czy to prawda?
|
|
ty inshape moge ci zalatwic nawet dobra deskorolke skeijowska od takiego typa.popytam sie i kumpli.jak cos bede wiedzial to ci odpisze:)nara damianek16
|
|
dzeki neon.jak cos bedziesz wiedzial to daj znac.a byles na ostatnim meczu z malpami:) łks łomza-olimpia 2-0
|
|
Kontakty z innymi polskimi towarzystwami wioślarskimi utrzymywane były również przy okazji chrztów nowych łodzi. Dnia 10 czerwca 1906 r. na taką uroczystość przybyli Stanisław Lipczyński i Zygmunt Trejdosiewicz z Warszawskiego Towarzystwa Wioślarskiego. Poproszono ich o przyjęcie godności ojców chrzestnych nowo nabytych jednostek. Pomimo braku nauczania historii Polski w szkołach w 1906 r. nadano łodziom bardzo znamienne nazwy: "Korona" i "Litwa", co wzbudziło refleksje historyczne o istniejącym dawniej jednym organiźmie państwowym. Nazwy te wytwarzały także emocjonalny stosunek do sprzętu, dzięki któremu był on należycie użytkowany przez wiele lat. Służyły także umacnianiu więzi narodowych. Studia Łomżyńskie nr V cdn. ................................
|
|
Najbardziej mi brakuje polskich liter. I mimo ze jest teraz 12.35 ja mam wrazenie polskiego czasu (okolo 10). Na emigracyjnym mnie przetrzymali mimo ze nie mogli mi nic zarzucic. wystarczyl polski paszport by potraktowac mnie jak podejrzanego. wiec czy warto byc u ich boku w iraku?
|
|
mam pytamko: jakies oplaty sie ponosi jesli np. ja sam chce sie zaresjtrowac i wyslac kwetionariusz ze zdjeciem??
|
|
siemasz hahaa ja nie wiem raz lezalam to dawali tlyko bylo te jedzenie bleeeeeeeeeeeeee masz 16 lat? ja mam 15 hahahah chetnie poklikam z toba oto muj e mail magdajanowska1@wp.pl ok apapap
|
|
linkas ale zapomniałeś dodac, że to były migawki 1 min i około tyś ludzi na zawodach. jeśli juz to więcej się o Łomży mówiło przy temacie Jedwabnego, tu przede wszystkim chodzi o przyciągnięcie ludzi a wraz z nimi pieniędzy
|
|
Według mnie ta strona i forum to najlepsze strony informacyjne o Łomży! |
Od wczoraj - bodaj że - trwa akcja "Zielona Łomża". W trzech sklepach pojawiła się możliwość kupowania płóciennych toreb, zamiast brania darmowych plastikowych. Niby fajnie, ale czy ludzie na to pójdą? Przecież to wydawanie dodatkowych pieniędzy z i tak skromnych funduszy. Poza tym - czy to coś da? Nawet jeśli sprzeda się te kilkaset toreb, to nawet w skali Łomży jest niewiele. nadal tony reklamówek będą trafiać na wysypisko. Czy ta akcja może coś zmienić? --- PGG
|
|
jestem jak sie składa uczniem mechaniaka i uważam że nasza "księżniczka" jak sie na nią mówi czyli dyrektorka pani Elżbieta Bagińska trochę przesadza fakt że jest to rygorystyczna szkoła można z niej łatwo wylecieć ale rada pedagogiczna zwoływana na temat uczniów którzy w dobrowolnym teście o Piłsudzkim z histy pisanym na godz wychowawczej troche zażartowali i chęc ich usuniecia ze szkoly to juz przegięcie !!! nie wywalono ich ale dostali po iles godzin prcy na rzecz szkoły ( podobnie jak ich koledzy z klasy w ubiegłym roku :) ) i za co to wszystko za "HGW" napisane jako odpowiedz na jedno z pytań testowych pozdrówka dla wszystkich uczniów nie tylko z mechaniaka -nie dajmy sie !!!!!!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |