sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Radość o poranku i cud elektronicznej mamony.

Ludzie ! Pies to żywe stworzenie o które się dba i pilnuje ! Jak może zaginąć piesek trzymany w bloku ? Chyba, że jaśnie państwu nie chce się wyjść na spacer tylko wypuszcza psa samego, żeby załatwił swoje potrzeby !
Więcej rozumu pseudo psiarze !

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Radość o poranku i cud elektronicznej mamony.

Lola3, bardzo dziekuję za zainteresowanie i pomoc Tej rodzinie, jeśli zaś chodzi o prąd, to niestety ale nie mają, odcięto Im go w piątek, chłopak kupił lampkę na baterie, więc to pewnie ją widziałaś, kiedy się świeciła, jeśli oczywiście trafiłaś we właściwe drzwi, ponieważ tam mieszkają dwie odrębne rodziny. W jednej części mieszka 8 osób, w drugiej zaś On wraz z żoną i dzieckiem, tam trafiłaś?

Moje "złote rady" uważasz za głupie. Więc jak jesteś taka mądra to po co zakładasz temat i to dwa razy. Pisałam Ci na maila o pomocy społecznej,ale wolisz poruszać temat na forum zamiast sama coś zrobić,albo iść do nich i im powiedzieć co mogą zrobić. Ale tak się składa,że jutro będę w okolicy to sprawdzę co tam się dzieje na prawdę. Oficjalny adres już mam i myślę że powinni go poznać sami forumowicze,bo jeżeli ktoś ma pomóc to na pewno nie przez osoby trzecie czyli Ciebie Cycolino.

Forumowicze jeżeli chcą, to podaję adres na maila, a nie pubicznie, bo takie podawanie danych jest KARALNE jeśli nie wiesz o tym?

Byłam tam wczoraj nie po az pierwszy, żeby sie przekonać czy sytuacja którą opisałaś jest prawdziwa. Tak jest faktycznie. Żyją w bardzo trudnych warunkach i pomoc jest im potrzebna, tylko dziwi mnie fakt że Rafał nic nie wiedział o tym że organizujesz dla niego pomoc.

Jeden z nas : psa możesz zgłosić do urzędu miasta.
tel. 86 215 67 86 w godz. 8-15 .

Pies ma mentalność i rozum 3 latka. Jeżeli puszczasz go samego, bez opieki. To się potem nie dziw, że Ci zaginie.

A skąd wiesz, że ktoś tam nie był z mojej rodziny i nie powiedział im co mogą w takiej sytuacji zrobić? Nie martw się, nie siedze bezczynnie, lecz już zorganizowałam dla nich szlachetną paczkę o którą dowiadywałam się w harcerstwie i napewno im ją zawiozę, tak jak i tydzień temu ją dostali. A jak będziesz w okolicy, to zajedź i sprawdź, bo podejrzewam, że uważasz, że jestem również naciągaczką, jak i Oni.

Kasia..

Palę, bo lubię palić :) no i nikomu nie przeszkadzam. Zaczynałam od 16 mg, teraz w większości jest 0:) ale zdarza się czasami kupić 6 mg zależy od okazji. Ogólnie zdarza się że przez tydzień nie sięgam wcale po fajka.
Życzę powodzenia w odstawieniu. Schodzenie z nikotyny u mnie przebiegło naturalnie, po prostu z dnia na dzień 16 okazała się za mocna ( po niecałym miesiącu palenia) 12 równie szybko, a z 6 trwało to długo ale teraz mogę powiedzieć że jestem wolna od nikotyny, a nawyk puszczania dymka jest dla mnie przyjemny - szczególnie przy porannej kawie.

Od pond 2 lat nie paliłam "normalnego" fajka. No i szczerze to nawet bałabym się po niego sięgnąć bo wiem że nałogowcem zostaje się do końca życia.

A powiedziałaś od kogo jesteś? Bo jeśli powiedziałaś, że od Weroniki, to On mnie zupełnie nie zna, ani nie widział mnie osobiście i podejrzewam, że dlatego był zdziwiony i zaskoczony.

Kasia..

najlepsy mechanik to tadziek z wysrankowa, tylko powieecta zeby łapy od gnoju pomuł

Bez pomocy ten pies, albo zamarznie, albo ludzie na wsi go ubiją.

To suczka. Ściąga wszystkie psy ze wsi.

Może byś już szczenna i szczeniaki na wiosnę.

Bez człowieka nie da rady.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Witajcie!

Wiem, że bardzo dużo osób przeglada 4lomza.pl, więc postanowił poszukać tutaj pomocy. Jestem Łomżyniakiem, i biorę udział w konkursie, w którym potrzebuje głosów. Jest to spełnienie moich marzeń, szansa na wybicie się i promowania Łomży. Konkurs jest związany z muzyką. A więc jeżeli jest ktoś tutaj, kto chciałby mi pomóc i oddać na mnie głos. Zamieszczam instrukcje jak to zrobić: ( Głosowanie nie wymaga rejestracji ani nic z tych rzeczy)

Należy wejść na stronę
http://mixtape.com.pl/
po prawej stronie znajduje się MP3 Player, należy odszukać mój nick "baks" zaznaczyć czarny kwadrat i "Głosuj!"

A jeżeli ktoś chciałbym dalej mnie wspierać, to zapraszam do wydarzenia, które utworzyłem : http://www.facebook.com/events/465193973516222/ i do dołaczenia oraz zapraszania swoich znajomych :)

Z góry dziękuje za oddane głosy, i pozdrawiam :)

Mam problem z wysłaniem do Ciebie maila,ale może jeszcze się uda,przeczytaj jak dostaniesz i daj znać,ze doszedł.

Postaram się jutro załatwić więcej głosów :) pozdrawiam

Treść jest ukryta

http://przegrywanie.lomza.pl

Sprawdzone już przez wielu ludzi z 4lomza.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org