Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UPR - w drodze do Parlamentu Europejskiego |
http://www.4lomza.pl/index.php?k=869
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UPR - w drodze do Parlamentu Europejskiego |
Ok. Więc na kogo mogę dzisiaj liczyć? apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
4,24 promila alkoholu w wydychanym powietrzu miał mężczyzna zatrzymany w okolicach Zielonej Góry (Lubuskie). Jak się okazało, 24-letni kierowca vw golfa nie miał także prawa jazdy. Czy to nie jest bezmyślność do kwadratu, w takim stanie to cięzko jest utrzymać sie na nogach, nie mówiąc już o jeździe samochodem. Taki kierowca to potencjalny morderca. http://wiadomosci.interia.pl/wiadomosci/na_drogach/news?inf=730918 Pozdrowienia. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
MrS no ja niewiem czy mam przyjśc a jak tak to po co :P apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
|
Jak dla mnie tam jest za gorąco na wypoczynek, chyba że udasz sie do Chicago albo jeszcze bardziej na północ.
|
|
Eh, Osowiec?
|
|
Twierdza Boyem( czy jakoś tak)-Giżycko
|
|
Gratuluję, bardzo dobra odpowiedź, wręcz wyczerpująca :) rudy błazen z druhem
|
|
DRODZY KIBICE ŁKS ŁOMŻA.... MAM DLA WAS ATRAKCYJNĄ PROPOZYCJE... KTO BY CHCIAŁ KUPIĆ KARNET NA WIOSENNĄ RUNDĘ ŁKS ŁOMŻA?? JACYŚ CHĘTNI?? WIEM KTO MA DO SPRZEDANIA I TO TANIO!!!!!!! TANIEJ NIŻ KUPIĆ W KLUBIE. ZGŁASZAJCIE SIĘ. WYGRAŁEM KARNET W RADIOWYM KONKURSIE ALE NIE MOGE CHODZIĆ NA MECZE PONIEWAŻ PRACUJE I NIE MAM CZASU ALE WIEM ŻE ZNAJDĄ SIE CHĘTNI.... PISZCIE.... MAM TYLKO TAKI JEDEN.... KTO PIERWSZY TEN LEPSZY.... GORRRRĄCA OKAZJA....
|
|
hmm chyba lepsza jest indywidualna rywalizacja. Czas pokaże i jakoś się ustawimy. W tym sezonie być może wystartuje w imprezach SSS, ale na motocyklu.
|
|
Ja tankuję gaz w Piątnicy za Zaciszem, 1,90 za litr, moc i spalanie w normie, jak na innych stacjach.
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |