wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Śniadek+ Solidarność pępek Polski!

jedz palancie jeden z drugim i sproboj tego chleba!!!!!!!!!! a zwlaszcza stanos tobie tego zycze z calego serca, kto ci broni jechac i i kosic kase i szpanowac w lomzy --------- droga otwarta!!!!!!!!!! za co mam placic????????? kuva z niczego nie korzystam czy w tym PRL bis czy IV RP jak to szumnie nazwano ,TU PLACE PODATKI - MAM WYSZCZEGOLNIONE ZA CO!!!!!!!!!! NIE BEDE PLACILA ZA POMYSLY POLITYKIEROW , ktorzy w DUPIE na samym dnie maja potrzeby i godne życie POLAKOW w kraju- przyjrzyj się uwaznie jak żra się ,gryza , wybory za wyborami - po co???? myslisz , że dla ciebie? WALA JAK POLSKA CALA!!!!!!!!! ty masz albo przeplynac albo zginac lub puszki zbierac!!!!!!!! A JAK NIE----- TO ZALAP SIE NA JAKIES WYBORY i dolaczysz do tej zgrajii....myslisz ,ze KAZIO krzywousty z dobroci serca pielgrzymuje po EUROPIE I ZEBRZE O OTWARCIE RYNKOW PRACY DLA POLAKOW???-----------mozna jeszcze wiele pisac , ale czy warto??????????? OTWORZ OCZY!!!!!!!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Śniadek+ Solidarność pępek Polski!

Czemu BL 08222 odpada całkowicie? Przecież "2" jest potrójne...

Ma zowsze Łomża

Polska to Polska USA TO USA

Wiecie co? Trzeba mieć ogromną siłę , hart ducha, odwagę i determinację ,by przebić się przez wszystkie tematy na tym forum i znależć jakiś naprawdę interesujący i mądry.

Pozdrawiam :)

niech mnie kule bija jak nie ma tu czystego przekrętu. Faktem jest ,że kupa szmalu ucieka. Zdaję sobie sprawę ,ze moi wulgarni i bądż co bądz prostatcy przeciwnicy będa mnie odśadzali od czi i wiary i opluwali tylko po to aby nikt nie przejżał ich kombinacji w tym temacie.

Ja tankuję w byłym WZGS bo jest najtaniej. I nie zwracam uwagi na jakość bo i tak nie jestem w stanie tego sprawdzić.
Na sekwencyjnej instalacji jezdzę już 3 rok robiąc około 60 tys km rocznie i nie miałam żadnych problemów z samochodem.
Święty spokój. Sam się przełącza na gaz czy paliwo. Nawet nie drgnie w tym momencie. Chyba na benzynę nie przesiądę się już prędko.
Pozdrawiam

bella co do polakow i tematu przeczytaj tylko co napisal kolega peter a co do wlascisieli a i owsze wliczam ich do alfonstwa :D
jacek _ jestem pelnoletnia jak podkreslalam w innych wypowiedziach je tez nalezaloby czytac :) by sie chwalic znajomoscia :) a mama jest zadowolona ze ma corke ktora stara sie byc swiadoma obywatelka :) moje plany "popelniania" narazie zostawiam dla siebie ;]
peter niestety zyjesz w nieswiadomosci choc napewno milej nalezy przejzec na oczka. zobacz ile ofert jest dla mlodych i atrakcyjnych pan w polsce i dla polek. dziewczyne za "za wschodu " (przyjechaly oddychac _ odpoczywac ) sa w przewadze tylko we wschodniej czesci i nie o narodowosc prostytutek idzie a o plan rzadu :P

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Wprawdzie kocziss nie bardzo wyraził zgodę na publikacje wizerunku, dlatego podaję jedynie link. Z rozwinietej dyskusji wnosze, że wizerunek jest prawdziwy. Mogę jedynie mieć nadzieję, że nasze spory na płaszczyźnie białostocko-łomzyńskiej nie odbija się od dna, które ostatnio osiagnęły.
Myślę też, że problemy, z którymi kocziss styka się na co dzień nie sa dla nas zrozumiałe. I jest to kolejny argument za rozwodem białostocko - łomżyńskim.

kocziss, niestety zmuszony jest do polemik jak niżej:
http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=52&w=39224021

nie schodźmy do poziomy Tkac'a i jemu podobnych.
Howgh!!!

Makmarc-faktycznie lepsze. Już niedługo zawiśnie na stronie.

jakiś czas temu też zrobiłem "zdjęcie lotnicze" :)
http://ksebki.9g.pl/galeria/displayimage.php?album=12&pos=47

meloman masz więcej tych filmików :> ??bo widziałem je . Są jeszcze dwa : na przerwie jak skacze , i w klasie jak zdejmuje gatki :P

Ma zowsze Łomża

Gocha dobrze gada :D

Pozdrawiam serdecznie ;)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org