wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pytanie do PO-wców: co to za rząd, który na rozkaz komisarzy z Brukseli...

facet ,żeś niedouczony , nieudolny i z etgo powodu w Polsce nie mogłeś dostac pracy to nie wylewaj swojej złości na mnie. A podatki czy ci się podoba czy nie to płac tak jak każdy z nas pracujących tu na miejscu. Jezli ci to nei odpowiada nie wracaj tu do kraju , nikt nie będzie płakał. jęzli cos jest nie tak to to że państwo pozwala na takie ewidentne przekręty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pytanie do PO-wców: co to za rząd, który na rozkaz komisarzy z Brukseli...

W takim wypadku Hitlerowi powinni przyznać jakiś pośmiertny medal za zasługi...

Kto jest właścicielem sklepu Tęcza za stacją Pryma?
Czy mają jakąś stronę internetową, ewentualnie mail właściciela?

Jesli ktoś wie - prosze o info. To ważne.

Pozdrawiam

ooo ,widze ,ze cenzura dziala!!!!!!!!! prawde bardzo szybciutko wycięto -gratulacje dla admina.

Jurand

BL 08222 - odpada całkowicie, BL 10001 - mamy już w galerii, natomiast BL 14014 mógłby zasilić kategorię: Charakterystyczne, także jak masz uwiecznioną na fotce, to ślij do nas

http://www.lsm.lomza.pl/sekcja.htm

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Odniosę się do wypowiedzi "stanosa".

Próbujesz błysnąć inteligencją tylko słabo Ci to wyszło... poza tym coś gdzieś czytałeś i nie dokońca. Wydaje mi się że sam nie rozumiesz to co napisałeś. Nie będę się więcej na Twój temat rozpisywał powiem tylko tyle że jesteś p-i-e-r-d-o-l-n-i-e-ty. (to takie skrzyżowanie przecenionego rasputina, misia jogi i minikombajnu - to jakbyś nie wiedział co znaczy to określenie).

popieram oczywiście wypowiedź bagrmosen-a

Sheepard

A ja popieram i jednego i drugiego.

stanos: jeżeli ktoś wyjeżdża "za gramanicę" na saksy, jako parobek, czy inżynier, to tam płaci podatek dochodowy, albo zwiewa przed deportacją. Skoro tam pracuje LEGALNIE to tam płaci podatki. jest to podatek dochodowy i dziwnym byłoby opłacanie podatku dla polskiego fiskusa od dochodów uzyskiwanych pod zarządem fiskusa z innego kraju.

halina: ciekawym, skąd będą wypłacali Tobie świadczenie emerytalne? Bo zapewne z ZUSU. A skąd się w tym Zusie biorą pieniążki, he?

Pozdrawiam.

Złotowłosy, wiem, ze HTML nie zalicza sie do programowania, a PHP jest jak to okresliles 'niechlujne' dlatego te zaganienia opracowalem dosc malo szczegolowo, ale do c++ przykladam sie na prawde duzo.

Uzupełnię to o czym mówił wyżej Marcelus:

Dłuższy czas temu modyfikacji uległa kategoria 3x - kiedyś łapaliśmy każdy numer mający trójki - więc Twój proponowany by pasował ale uznaliśmy że to nie ma sensu-jest ich dużo i nie są aż takie atrakcyjne.
Teraz z "trójek" łapiemy "fulle" tj. 2x+3x, np. 00111, 00222, itp.
Ale tych już złapanych ze strony nie wyrzucaliśmy, dlatego np. BL 02111 ciągle wisi.

No i jak w tej Polsce ma być dobrze???

troszke to nienatemat ale dysputa tak sie dziwnie toczy; powiem ci tak juz przywyklam ze ludzie oceniaja innych po wygladzie , glosie itp
-powierzchownie a twoj kolega zepewnie jak i ty potrafi oceniac ludzi ktorych nieznacie, ciekawe wnioski wyciagnol po 5 linijkach tekstu nieciaglego typu : daj mi numer gg do kolegi :D
to tak jak zart : poczym mozna poznac ze leper klamie ??
po tym ze rusza ustami :D
czysta propaganda oto co serwujesz czytelnikom

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Chciałam zauważyć, że to pierwszy przypadek morderstwa dokonanego przez homoseksualistów. Ile było dzieci zabitych przez własne heteroseksualne matki albo własnych heteroseksualnych ojców? Sami sobie odpowiedzcie i nie uogólniajcie, że homoseksualiści to zło tego świata bo to przecież nie prawda. Brzydzę się homofobami!

Mi nie chodzi o handel, ale może będzie miał jakiś. Szkoda, że nie udostępnił ich szerzej. Na przykład: nie sprzedaje się ich w księgarniach w całej Łomży :/... Jak nie będe miał gdzie kupić to udam się do niego. Dzięki za adres ;).

gaz to jest dobry do kuchenek. Ja tam samochodu na junkersa nie przerobie

Stanos a kto Ci broni zostać rezydentem ? Sprzedaj w Polsce mieszkanie, przyjeżdzaj tu tylko w celach turystycznych, nie korzystaj z naszego systemu emerytalnego, edukacyjnego, szpitalnego itp itd i nikt Ci nie bedzie do płacenia podatku zmuszał...

Szczerze to jak na 2001 rok to był całkiem niezły portal.

Najlepiej w księgarni na rondzie przy zjeździe, duży wybór a ceny jak wszędzie.

No nawet nawet wtedy ta stronka wyglądała

Już kiedyś pisałem o zalegalizowaniu tego zawodu, pieniądz z prostytucji jest taki sam jak z każdego innego zawodu, a tak bogaci się tylko szara strefa. Poczytajcie poniższy temat, może nie wszyscy uczestniczyli w tej dyskusji.

Autor: maciek (---.lom.vectranet.pl)
Data: 03-07-05 00:51

Chciałbym poruszyć temat być może drażliwy dla wielu osób. Temat dla osób dorosłych.
Jaki byłby odzew Polek i Polaków gdyby w Polsce, tak jak u naszych południowych sąsiadów zalegalizowano prostytucję. Być może Admin wyrzuci ten temat, a jeżeli nie to jak się na to zapatrujecie na legalizację tego zawodu.
Czy należy zalegalizować w Polsce prostytucję?
Uzyskają dochód, rozliczą się z fiskusem, zapłacą składkę na ZUS. Ich działalność będzie legalna, a Skarb Państwa zyska nowe źródło pieniędzy. Czy jest możliwe, by w Polsce prostytutki i agencje towarzyskie były traktowane na równi z innymi opodatkowanymi zawodami?
1,3 mld zł wyniosły - w przeliczeniu na złotówki - dochody z prostytucji u naszych południowych sąsiadów - Czechów. Kwota ta stale wzrasta, mając wpływ na wzrost czeskiego PKB. Jak wnioskują media, statystycy przy ustalaniu PKB uwzględniają dochody z prostytucji, czyli działalności nielegalnej. Rosyjska Duma - niższa izba rosyjskiego parlamentu zastanawia się nad legalizacją tego - jeszcze nielegalnego - procederu.

Więcej na ten temat link poniżej:

http://mojefinanse.interia.pl/news?inf=640889

Pozdrowienia

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Jak by nie było klientów, to i nie byłoby agencji towarzyskich, domów publicznych czy burdeli, jak kto woli. Taka jest prawda. A PiS i LPR niech lepiej sie zastanowią nad tym, czemu wypowiadają wojnę:) (Może pamiętacie, jak obecny prezydent Polski w trakcie kampanii "zamykał" agencje w Warszawie? Tylko szkoda, że w niecały tydzień po wydarzeniach z powrotem działały. HAHAHA. Walka z wiatrakami!!!) i czy przypadkiem nie szkoda pieniędzy. 10 mld rocznie, tyle wynoszą podatki z działalności takich domów. To tyle, co połowa budżetu na edukację!!! A jak zlikwidują, to skąd znajdą się pieniądze na np. edukację (choć i tych jest stanowczo za mało)? Z portfeli posłów i senstorów???? BUHAHAHAHA. To my zapłacimy, jak zwykle zresztą:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org