sobota, 23 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ludzie! Kolejny atak na punkt szczepień!

To jakiego mieszkania szukasz?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ludzie! Kolejny atak na punkt szczepień!

tez bede o tej wracac tego dnia. :D i mam ten sam problem

Daj mi na maila adres, a jutro pojadę tam z kopertą, w której będzie trochę pieniędzy. Może i zarabiam nieco ponad 1000 na miesiąc, ale świetnie rozumiem tą sytuację. Dam tyle ile będę mógł, podrzucę jeszcze jakiś ciuch i zabawki dla dzieciaka, ale tylko podaj ten cholerny adres.

Zapraszam. Mam juz transport moge zabrac do Lomzy .Tylko ciekawe czy bedziemy miec samolot bo na razie to pogrom w Modlinie

Ja też mam problem. Nie mogę jakoś wygrać w totolotka! A taksówką to nie łaska?

Czy to "ten" Niko?

Dodam od siebie jeszcze tyle, że nie można im w nieskończoność pomagać. Jak głosiło pewne mądre przysłowie:
Daj głodnemu rybę (pieniądze) a na drugi dzień będzie chodził głodny, ale jak dasz mu wędkę (pracę) to będzie mógł sam sobie nałowić ryb (pieniędzy), żeby wykarmić siebie i najbliższych.

To tylko podpucha. Przed świętami wyłączą!

Autor: Edvard18 (---.centertel.pl)
Data: 08-12-12 17:52

Ciamajda czy tam maruda- Hitler miał nieco racji. Być może gdyby mu się udało to co robił to naszym krajem nie trzęsłaby hołota żydów tylko normalni ludzie chcący coś zbudować, a nie ograbić nasz kraj.

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Nic nie stoi na przeszkodzie żebyś ty i tobie podobni dokończyli ,,dzieło" Hitlera:):)

Więc bierzcie sie do roboty i nie miałczcie na forum :):):)

Poezja smaku to spółdzielnia socjalna a nie restauracja więc nie mają swojej strony. Jeśli chcecie zobaczyć co to za lokal wystarczy pojechać na wskazany adres, który znajduje się na plakacie;) Ja tak zrobiłam i uważam że sala nadaje się na bal sylwestrowy.

To dajcie jej namiary.

Mija dlaczego wstawiasz takie linki? Wierzysz, że jak ktoś wyda 50 zł na jakąś wodę to mu guzy poznikają? Wierzysz, że to jest lekarstwo na raka? Przetestowałaś to?
"Najnowsze badania udowodniły, że systematyczne picie wody z aktywnym wodorem obniża toksyczność chemioterapii oraz bardzo efektywnie wspomaga leczenie reumatoidalnego zapalenia stawów!" Picie tej wody obniża toksyczność chemioterapii... "Uwaga miłośnicy chemioterapii! Zatruwanie organizmu w sytuacji kiedy on już jest i tak totalnie zatruty (rak to chemizacja organizmu), jest tylko pogorszeniem sytuacji!
Jedynym sposobem na wyzdrowienie jest natychmiastowe oczyszczenie organizmu! Najbardziej efektywnie robi to woda strukturalna z ujemnym potencjałem redox i aktywnym wodorem-paliwem życia!" W pierwszym cytacie według mnie zalecają mimo wszystko chemię w drugim piszą, że chemia tylko zatruwa organizm, a nie go leczy. Zwykłe nabijanie ludzi w butelkę. Żerowanie na chorych chwytających się wszystkiego, żeby wyzdrowieć. Irytuje mnie coś takiego... Ja ojca swojego poiłam wywarem z papryczek chilli... Też miał pomóc...
Po przeczytaniu takich artykułów wielu ludzi może zrezygnować z leczenia, bo przecież picie "czarodziejskiej" wody pomoże. Bzdura!

no

czy ktoś orientuje się czy gdzieś w okolicy są hodowle pudli miniaturek?
potrzebuję psa który ma włos zamiast sierści (a york czy shitzu odpadają)
będę wdzięczna za wszelkie informacje

polecam J. Chojnowskiego ul Szosa Zambrowska 56A zaraz za rondem. Od lat korzystam z usług tego Pana i jestem zadowolona.

Ostro;)

Mieszacie dwa pojęcia. Masoni oraz iluminaci to dwa różne stowarzyszenia.
Jeśli chodzi o religię, to nie ma większego zła na świecie. Człowiek niewierzący może być dobry lub zły. Z powodu religii nawet dobry człowiek będzie popełniał straszne rzeczy. Każda religia na świecie jest tą jedyną, innowierców czeka wieczne potepienie. Jakie to szczęście urodzić się we właściwym kraju prawda? Szkoda, że nikt nie zapytał w którym.
Wyobraźcie sobie, że posiadacie moc stworzenia. Tworzycie cokolwiek, niech to będzie kaczka. Tworzycie ją ułomną oraz kulawą, a potem mówicie jej, że poniesie karę za każdym razem kiedy się potknie. Dajciecie jej "wolną wolę", ale jeśli zrobi coś czego nie napisaliście w swojej magicznej instrukcji obsługi, będzie cieprieć przez wieczność straszne katusze.
Bóg ma na głowie cały wszechświat! Miliardy miliardów galaktyk, jednak interesuje się tylko jednym gatunkiem, na małej, zakichanej planecie. Gdzie jego "słudzy" skazują na śmierć miliony za "magię" w czasach iknwizycji, oraz przez zakaz używania prezerwatyw w afryce, gdzie panoszy się aids. Ale my jesteśmy szczęśliwcami! Ponieważ on interesuje się właśnie nami, a szczególnie tym co robimy i z kim kiedy jesteśmy nadzy. Jeśli dodamy do tego ofiarę z człowieka(własnego syna, sic!) oraz niewolnictwo, któremu nie jest przeciwny mamy wtedy ostoję moralności.
Jego słudzy twierdzą również, że 3 dniowy ludzki embrion posiada duszę! Zlepek ok 150 komórek. Jako ciekawostkę powiem Wam, że mózg muchy (tak, mucha posiada mózg)składa się z ok 100 tysięcy komórek. 150 komórek w kształcie kuli, nie ma tam mózgu, układu nerwowego... Badania na takowych komórkach pomogłyby uratować życia milionów, jednak wg kościoła to ważniejsze niż ludzkie życia,150 komórek. Taki embrion może się dzielić w dalszym stadium rozwoju co oznacza, że z jednej duszy robią nam się dwie. Jednak żeby było ciekawiej, ten podzielony embrion w dalszym stadium rozwoju, może stać się hybrydą, czyli połączyć się spowrotem w jedną całość. Co dzieje się wtedy z tą jedną duszą? Chyba kościelni nie są dobrzy w arytmetyce dusz. Jeśli zniszczenie ok 150 komórek nie uformowanych jeszcze w żaden organ jest zabójstwem...w takim razie kobieta robiąca sobie peeling każdorazowo popełnia holocaust.
Założę się, że gdybyście dzisiaj po raz pierwszy zetknęli się z Biblią i poczytali sobie, bez tych lat manipulowania Wami i indoktrynacji, poprostu popukalibyście się w czoło i wrzucili ją na półkę zaraz obok jakichś tytułów fantasy.
Wierzcie w co chcecie w zaciszu własnych domów, niech takie bzdury nie będą powodami podziałów w tym biednym narodzie. Już bez tego mamy nie mało kłopotów. Bo szczerze...jak można skakać sobie do oczu z powodu jakichś postaci z książki, których nikt nigdy nie widział? Gorzej niż dzieci...

:)

Kasia..

maltanczyk?

A byłes w MX a tak ze obok w mix ? Ewentulnie mogmd Ci swoj sprzedac ;-)?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org