wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Gabinet Tuska rządem amigracyjnym?

Podobno prezydent Sroczyński był kiedys fanem fantastyki, myślę że coś tam ochrzcimy imieniem Lema.
Najlepiej cos odjechanego.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Gabinet Tuska rządem amigracyjnym?

Witam.
Bardzo pilnie potrzebuję piosenki (lub chociaż nazwy wykonawcy i tytułu). Poniżej zamieszczam link do fragmentu, który udało mi się nagrać dyktafonem w telefonie... Jakość jest nikła, ale komuś napewno uda się rozpoznać...

Z góry dziękuję.

http://www.megaupload.com/?d=GQ2R9DQO

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

>Autor: guard (---.man.olsztyn.pl)
>Data: 24-03-06 12:55
>Klamka na nic sie nie przyda, z małej odległosci nie jest skuteczna, jak nie >strzelałeś tym bardziej, jest nieskuteczna do 8 metrów, jeśli masz ?>sprawnego nożownika nic nie zdziałasz.

Jesli masz na mysli czas potrzebny na wyjecie gnata przeladowanie i oddanie strzalu,to jesli stoisz w miejscu -rzeczywiscie

Ale nie musisz stac, mozesz udawac ze uciekasz w tym czasie przygotowujac bron do strzalu.

.45 polozy kazdego. Polecam Desert E.

Ludzie za swego niegodziwe czyny powinni ponosić surowe kary. Osoby przebywające w więzieniach powinni pracować, zarobić na swoje utrzymanie. Mnie nie obchodzi orientacja seksualna ludzi, nie oceniam ich z tego powodu.Jednak uważam, ze homoseksualisci nie powinni mieć prawa adoptowania dzieci. Natomiast, jeżeli osoba homoseksualna ma dziecko to nie należy odbieraż jej się prawa rodzicielskiego ze wzgledu na inność seksualną. Matka powinna wychowywać własne dziecko.A więc oceniajmy ludzi wg ich postępowania. Jak postepują, to nie kwestia orientacji seksualnej, na pewno.

tyku jeżeli chodzi o BL***** to zbieramy również TYLKO ciekawe (miłe dla oka). Na stronce http://www.ksebki.9g.pl/galeria/ wejdź w kategorie: setki, tysięczniki, pierwsza setka, seria 0999x 1000x i 1111x i 5x 4x 3x, także zorientujesz się na jakie tablice jest zapotrzebowanie

Fajnie! Kolesie dostali nagrody m.in. za niedowład służby zdrowia, rozpadające się drogi, brak środków na realizację programów, totalną degrengoladę tzw. woj. podlaskiego. To jest Polska właśnie - tysiące takich miernych, biernych, ale wiernych bierze kasę nie wiadomo za co, a potem pieprzy się o tanim państwie.

hehe ręka rękę myje:d a tak na poważnie to ma byc afera z ich udziałem oraz z sędzią ,co wypuścił lekarza pedofila!!

słyszeliście o tym przypadku jak
gościu zastrzelił zawodnika na swojej posesji
z tym że matka chłopczyka twierdzi że synalek poszedl przeprosić za to że zabil psa gościa
no i chłopaczek poszedł przepraszac sąsiada z siekierką i tak przepraszał że drzwi od siekiery ucierpiały
ale według matki chłopaka jej synek to dobry chłopak i nikomu krzywdy by nie zrobil
"mój dom to moja twierdza" a domofon mam przy płocie:-p

- BL08222 (granatowa Skoda Octavia, stoi prawie codziennie na Krzywym Kole, pod Jańskim)
- BL10001 (srebrne BMW serii 3, początek ulicy Broniewskiego od strony Alei Piłsudskiego)
- BL14014 (granatowe BMW serii 3, stoi na parkingu za blokiem nr 3 na Śniadeckiego, od strony Przykoszarowej)

Jak coś jeszcze zobaczę, to dam znać...

- BL 08080 (grafitowy Nissan Quest, często stoi na Przykoszarowej, pod blokiem nr 17)

Jurand

http://web.archive.org/web/20010724054521/http://www.4lomza.pl/

Portal 4lomza z 24-07-2001 :D

Pozdrawiam.

Makmarc: prześlij to zdjęcie, zobaczymy jak wygląda.
Co prawda mamy już go (link Marcelusa) ale zdjęcie ujęcie samej blachy no i tylko komórką robione.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org