wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zakazane patriotyczne pisenki przez H G Waltz

[*] [*] [*] ;(

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zakazane patriotyczne pisenki przez H G Waltz

To jest budynek przy Rynku Kościuszki, pamiątka po naszej byłej, niezapomnianej, wiecznie żywej PZPR.

Pozdrowienia

Jurand

Zobacz w tej księgarni, gdzie kiedyś były Delikatesy na rondzie. Ja czasami kupuję tam różne w tym języku.

Ptysiu80: odezwij się na moje GG 6669863. Mam dużo książek w języku angielskim. Napisz tylko, jaka tematyka Cię interesuje, napewno coś wybierzemy. Ja już je wszystkie przeczytałem.

Zbych

zgadza sie Mikolajki:)

prostytutki, w przypadku zalegalizowania, musialyby sie ujawnic /np. w urzedach/,mysle, ze taki pierwszy raz w urzedzie dla kazdej bylby przezyciem traumatycznym, o ile by sie odwazyly
pieniadze panstwu na pewno by sie przydaly, tylko, zeby to panstwo umialo je wykorzystac

prawde mowiac prostytutki srednio mnie interesuja, jakies tam zdanie mam, to sie wypowiedzialam
bardziej interesuje mnie kwestia aborcji czy nawet ciagla walka pielegniarek o podwyzki, bo to w jakim stopniu mnie dotyczy

zapewniam, ze gdyby moj maz chodzil do postytutki, to byloby mi obojetne, czy ona placi podatki czy nie
jemu pewnie tez
one same powinny zawalczyc o swoje prawa
ja nawet nie wiem, czy one chcialyby legalizacji

>> a teraz mają płacić, choc ani nie korzystają tutaj ze służby zdrowia, ani innych instytucji

Urodzili się oczywiście w Anglii, tam też kończyli szkoły i płacił za to oczywiście angielski, a nie polski podatnik. Prawda?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org