Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skąd się wzięła „moda na ateizm”? Odpowiada prof. Wojciech Roszkowski |
Najlepszy soundtrack miał terminator 2 i nie ma ch*ja!;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skąd się wzięła „moda na ateizm”? Odpowiada prof. Wojciech Roszkowski |
Dzisiaj ten psiak widziany był na Długiej, czyli rzeczywiście się zagubił niechcący lub celowo :(
|
|
Oj Panie niedoinformowany "dziennikarzu". Jak najbardziej proponuję pójść do prokuratury i złożyć doniesienie na siebie za pomówienia i oszczerstwa. Skoro mowa o tym publicznie to powiem ( chociaż przeciętnego pasażera to nie interesuje). W autobusie Pana M.B. zgłaszane były usterki szarpania skrzyni biegów co wiąże się ze zwiększonym zużyciem paliwa. Po różnych próbach zdiagnozowania usterki serwis producenta Scania polecił przełożyć w/w kasetę z innego sprawnego autobusu do tego uszkodzonego, by wykluczyć problem po stronie autokomputera pojazdu. Wymiana tej kasety ( testowa) nastąpiła bez wiedzy kierowców zainteresowanych by dodatkowo wykluczyć efekt "placebo". Po testach serwis przywrócił ustawienia fabryczne. I tyle w tym temacie. Jak widać niektórzy wiedzą naprawde dużo - szkoda tylko , że wiedza nie jest oparta na faktach. Jeżeli Pan dziennikarz ma problem z jakimś naszym kierowcą to zapraszam do biura MPK, przyjmiemy skargę i postaramy się na wyjaśnienie ewentualnych niesnasek.
|
|
wpm, a o inwazji marsjan też czytałaś? :D rudy błazen z druhem
|
|
|
|
|
ja polecam te ogrodzenia z Tarnowskich Gór..od polskiej firmy plotbud..mam od nich takie ogrodzenie w sadzie i jestem zadowolony rudy błazen z druhem
|
|
Trzeba bylo nie wciskać dzieciakom tego gówna .!!!! Zarobiłes chyba wystarczająco żeby za adwokata beknąć jak cygan za matkę :):):) urbi et orbi !
|
|
No tak :) Kowal zawinił a Cygana powiesili hahahahaha:)
|
|
na calym poludniu smierdzi rudy błazen z druhem
|
|
do pani chirurg w szpitalu trzeba czekac az po nowym roku dopiero zapisze jak na wyrwanie zeba a poszedlem do gluszkowskieo na polowej i 2 dni czekalem wlasnie od niego wrocilem i wyrwal mi zab bez bolu i szybko bardzo polecam
|
|
jak poradziała mała77 byłem na ekomyjni za prymą jednak nie jestem zadowolony z ich usług. po "myciu i praniu" oddałem samochód do poprawek. pranie było źle wykonane, niedoprane siedzenia, brud przy nadkolach ;/ ogólnie wielki minus, więcej tam nie wrócę. znacie jakieś porządniejsze myjnie w mieście?
|
|
tak, bo łomżyńscy adwokaci są inni... To są normalni ludzie i jak wszędzie są uczciwi i nieuczciwi, nieważne w jakim mieście..
|
|
obroną dobrego czego ?
|
|
Zapewne masz rację, ale nie zmienia faktu, że ta metoda daje efekty :) rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |