Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ordo Iuris. Kto za nimi stoi? |
słyszałem od znajomka,że bardziej sprawdza się paralizator.ponoć po pierwszej próbie nie Masz ochoty na kolejną.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ordo Iuris. Kto za nimi stoi? |
250zł za pare ? Delikatne zaskoczenie :)
|
|
Czym wcześniej tym lepiej bo wtenczas jest większy wybór np. można wybrać mikołaja większego lub mniejszego.http://pokazywarka.pl/7h2n7n/ ![]() urbi et orbi !
|
|
nmzc:):):) ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Odnośnie reklamy na pierwszej stronie. Ktoś wie coś więcej na temat tej fundacji? O człowieku, który to założył? Czy ma doświadczenie? Są już jakieś firmy działające po skrzydłami tej fundacji?? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Dla jednego dbanie to normalne zachowanie, traktowanie jak człowieka, dla innego "wchodzenie w tyłek". Każdy człowiek ma inne potrzeby, myśli inaczej i nie dogodzisz każdemu. Znajoma dbała o męża, miał zawsze czysto, dobra z niej kucharka, jako na kochankę też podobno nie narzekał. Czemu zdradził? Bo się okazało, że kochanka czasem się na niego wydrze, szturchnie, z liścia strzeli, a jego żona zawsze była potulną owcą przyznającą mu rację, bo to z domu wyniosła. Facetowi "męskiej ręki" zabrakowało ze strony żony O.O ![]() urbi et orbi !
|
|
I z tymi prezentami za złotówkę też zapewne tak samo...
|
|
Miałam tak samo ;) akurat ja widziałam ofertę na plakacie na Farbexie :) TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Ciekawe...mają burzyć solidne bloki a np.te stare kamienice przedwojenne są w lepszym stanie? wpm o czym Ty opowiadasz? Siejesz zamęt jak ten o końcu świata.
|
|
dobra cena. smialo mozesz brac
|
|
Brednia i jeszcze raz głupota...
|
|
Jeśli nie masz konkretnych oczekiwań co do rasy to pomyśl nad tymi szczeniaczkami ze schroniska.... To są 2 suczki, naprawdę kochane i przytulaśne. Wyrosną na nieduże pieski, jeśli weźmiesz obydwie to będą prawie jak jeden labrador ;) Są na prawdę śliczne, a w taką pogodę jest im bardzo zimno w schronisku. :(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |