wtorek, 17 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Proces stulecia - prawica bierze się za łby

Różnica polega jednak na tym, iż homoseksualista nie musi nikogo mordować żeby być mutantem.
hehe tekst miesiaca

HOMOSEKSUALIZM

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Proces stulecia - prawica bierze się za łby

gedreg no gratuluje niedlugo bedziesz histerje wzbudzal, dorobisz sie armi beretow jak "ojciec" (moze do ciebie bedo mowily ojcze) i bedziesz glosil swoje prawdy
bigi niecytuj fragmetu mojej ulubionej nuty jak jej calej nieznadsz albo nierozumiesz "to nie tolerancja juz" a co do 2 postu :"podatki od dochodow po to by utrzymac armie pier** urzednikow zla"no i masz swoj zus :)
poparcie dla stantosia _niemozna sie dac zmanipulowac, dla nema i zova
czy degregowi wkleic kilka artykolow o pedofilli w polskich i nietylko srodowiskach ksiezy i "normalnych " rodzin a moze kilka kawalkow o glosnych sprawach typu beczki na kapyste kiszona i dzieci w srodku
a moze kilka ostatnich o warunkach jakie panuja w osrodkach wychowawczych moze znajdziesz tytaj swoj "normalny " swiat
to jest chore !!!
a co do kary powina byc a i owsze adekwatna do uczynku :/ wysoka ale gloszac posty typu marcelus.. niebedziemy niczm roznic sie od tych kobiet i od zwierzat
czy degreg chce by ludzie zmienili sie w niemyslace zwierzaczki
tak :/
ja sie niedam mam nadzieje ze inni tez nie

Z tego co ja zrozumiałem, to nie było małżeństwo - użyto słowa "kochanka".
Pamiętam kilka przypadków z ostatniego roku w Polsce, w których konkubent pobił na śmierć dziecko.

Co zrobić z tymi ludźmi? Też do obozu koncentracyjnego???

Jurand

Lema się czyta jak biszkopt! ...z bystrami!!! :)

...ja tankuję w orlenie (Piątnica i Jeżewo) spalanie niższe o ok. pół litra niż w innych stacjach, na moc nie narzekam (mimo, że mam przyduszony [podobno] do granic możliwości), cena 2,03 w Piątnicy i 2,07 w Jeżewie.

luz

zdaje sobie ze niektorzy nieumieja sie wypowiedziec i maja trudnosci z sklejeniem kilku zdan na temat niewatpliwie powazny ale niech sobie niepomagaja obraskami przedstawiajacymi ich w pewnyh sytuacjach (wymiotowanie) przeciez to krzywi psychike czytajacych mlodych ludzi
no i sprawdzcie co oznacza pojecie zanim go uzyjecie

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Pontifex Mal

hehe

Rowniez pozdrawiam

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Kefas , czytałem gdzieś na forum motoryzacyjnym, że nie wolno mocno ograniczać dozowania gazu , bo silnik długo nie pociągnie , jest to bardzo , bardzo szkodliwe. Looknij w tym temacie.

zovo :) uwazaj bo co niektorzy przeczytaja i zrozumieja ale inaczej heheh
pomysla ze naprawde orjetacja zelezy od promieniowania i genow albo ze mozna sie innoscia zarazic przez dotyk i zacznie sie :) porozkladaja nawet torunskie maty do odkazania jak przed ptasia grypa :D degrek i mrs odkazaja swoich gosci maja pewnie nawet komore gazowa w piwnicy dla tych nieproszonych :D

apostata

ks. Tischner:

kazdy widzi ale innaczej doceniam :/ normalne ze kazdy sie boji o przyszlosc ale sa jakies granice moze czas przestac marudzic i zaczac dzialac ale to juz temacik na inny post :)
pozdro
niejestem tolerancyjna nietoleruje nietolerancji

luz

No ja juz od jakiegos czasu ucze sie sam, uczylem sie juz HTML, PHP (na niskim poziomi) i teraz od jakiegos czasu ucze sie C++. Myslalem, ze w lomzy jest jakies liceum w ktorym poziom infy jest dosc wysoki

Może należałoby dobrać lepszej klasy sprzęt ?? Zastanów się także nad porą roku. Obecnie nam panująca nie jest sprzyjającą dla tego typu wyzwań. "Co nagle - to po diable"

ulus
robisz sie jak Ptysiu91(czy jakos tak)
no ale z kilkoma roznicami:
-piszesz wiecej
-piszesz bardziej na temat
-piszesz madrzej
no ale mnie osobiscie wkurzasz tak samo jak Ptysiu91
pozdrowienia w Twoja strone:P

Ja bardzo chętnie się dołącze :) w prawdzie nie znam sie na tych różnych dziwnych programach, ale zdjecia robic potrafie :)

luz

Angel, autor nie będzie na spotkaniu handlował ksiązkami. Jeżeli ktoś chce nabyć tomiki poezji Pana Zenona Faszyńskiego, mam pozwolenie od autora na podanie jego adresu domowego na forum :

18-400 Łomża ul. Dmowskiego 6/17.

Kto by chciał nabyć tomik poezji trzeba osobiście udać się pod wskazany adres.

Pozdrowienia.

Zuza

„Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)

Pontifex Mal
racja
wkoncu kazdy odchodzi
nawet ten, ktory sie zasluzyl dla naszej Ojczyzny
na kazdego przyjdzie czas na spotkanie nie z ostatecznym tylko z nowym poczatkiem

pijana_powietrzem:
>Homoseksualizm jest uwarunkowany biologicznie.
No chyba zartujesz. Skad Ty takie rzeczy wiesz, bo ja nie potrafie tego stwierdzic tak samo jak nie potrafie stwierdzic tego ze jest calkowicie niezalezny od aspektow biologicznych.

>Związek homoseksualny na pewno nie jest zgodny z prawami Natury, bo >nie
>służy przedłużaniu gatunku. Nie oznacza to jednak, że można mu odmówić >naturalnych praw, właściwych poszanowaniu ludzkiej godności. Wiedza >rodzi
>zrozumienie. Prawa Natury są stałe, niezmienne i nie mamy na nie >żadnego wpływu.

Tak samo kawalerstwo, panienstwo, stan duchowny, aseksualnosc nie jest zgodny z prawem Natury, tak? A takze, czlowiek zdolny do reprodukcji, powiedzmy w wieku 16 lat zyje w niezgodzie z 'prawami natury' bo sie nie rozmnaza choc moze? Nie sadze. Chyba ze ktos uznaje ze jedynym celem ludzkiego istnienia jest rozmnazanie sie. Otoz smiem uwazac ze nie. Gdyby ludzie bardziej zastanawiali sie nad "przedluzaniem gatunku" to mielibysmy mniej problemow, glodu, bezrobocia, spoleczenstwo byloby bardziej myslace (na zasadzie doboru naturalnego) - ten co sie zastanawia to mysli, myslacy nie tylko umie splodzic ale i wychowac. Prawa Natury typu "przedluzanie gatunku" to nie 'prawa' sensu stricte ile 'mechanizmy'. Mechanizmy, ktorych czasem czlowiek nie potrafi zapanowac.
Jednym z mechanizmow natury jest takze ewolucja i dobor naturnalny. Zatem, wszyscy przeciwnicy homoseksualizmu zamiast przeklinac, nawolywac do agresji itd. powinni sie cieszyc ze jednostki uznane przez nich jako "slabsze, chore, nienadajace sie do spoleczenstwa" nie przekazuja dalej swoich genow, czym przyczyniaja sie do poprawy ogolnego genomu ludzkiego.
Nota bene, to jest to o czym mowia oslawione Nagrody Darwina, nagrode otrzymuje ten kto z ogolnej puli genow ludzkosci usunal te wadliwe (a wadliwosc ocenia sie na podstawie wyjatkowo glupiego sposobu usuniecia tego garnituru chromosowego).

Złotowłosy:
Łowik dalej bawi sie w nauczanie informatyki. I bardzo dobrze, bo mniej wiecej wypracowal we mnie ogolne zasady dobrego programowania i tworzenia algorytmow. No i, troche sie bylo trzeba nad tymi programami nasiedziec, zatem satysfakcja wieksza.

Zbych

Dzisiaj dalszy ciąg zabytków sztuki na naszych ziemiach znajdujące się w zasobach Pałacu Biskupiego. Sam Pałac pobudowany został w 1925 roku w stylu neoklasycystycznym z chwilą powstania Diecezji Łomżyńskiej. Opis szczegółowy poniżej:

Pozdrowienia

Jurand

Hi Tack Say Say Say (Waiting 4 U) chyba to , bo obiło mi sie o uszy

apostata

ks. Tischner:

Jak komus malo mozna uzyc cal .50 rowniez ten sam typ pistoletu. Pol cala to praktycznie ponad 12 (prawie 13) mm srednicy pocisku. Jesli komus nadal malo -moze pila ponacinac krzyzyki na czubku, co spowoduje szybsze rozplaszczenie pocisku w trakcie penetracji.

Sam pistolet Desert E. posiada spora mase i rowniez moze stanowic narzedzie obrony bezposredniej. Jednorazoe silne uderzenie w glowe mogloby skonczyc sie rozbiciem czaszki.

Jesli masz mniejsza "pukawke" 2 strzaly na osobnika wystarcza -jeden w klate i nastepny w kolano, ale musialbys szybko strzelac.

Wspomnieni wyzej napastnicy z pewnoscia nie byli samobojcami, gdybys wyjal taka kieszonkowa armate formatu D.E. z pewnoscia raczej zrezygnowaliby ze swoich zamiarow.

D.E. posiada tak duza sile przebicia ze bez problemu przechodzi przez standardowe kamizelki. Masa pistoletu skutecznie kompensuje odrzut broni.

MrS - mister S ! masz rację ,ale najprostsze metody sa najlepsze !!! a ja nie mam ochoty utrzmywac armii urzednikow w LSM , ktorzy placza mi sie po mieszkaniu i zagladaja w katy.Kto zaplaci za lana wode w tys. litrow na lodowiska?Odpowiesz z kosztow!! a kto PLACI NA TE KOSZTY??? , spoldzielnia zarabia gdzies z boku i w ramach dobroczynnosci robi tak dobrze dla mieszkancow???? ale wody dla sprzataczki myjacej klatlki to juz nie ma?? - tylko chodzi po prosbie aby ktos chociaz wiaderko użyczyl?

Książkę już kupiłem (księgarnia przy rondzie). Dziękuję wszystkim za pomoc.

apostata

ks. Tischner:

ulus!
Ja też nie widzę w tym nic złego, tylko w ten sposób chciałem zabrać głos. Po prostu nie chciało mnie się pisać od nowa, kiedy miałem gotowy tekst.

Pozdrowienia.

Pomysł ciekawy,
Ale dla formalnosci pytam, w którym, miejscu?
Pomysł niszczenia reliktów grodziska i okolicznych pozostałości osady jest nie do przyjęcia - będzie wiązał sie ze zniszczeniem tego co po naszych przodkach pozostało. Wystarczajaco barbarzyńsko dotknęły pozostałości te, działania ostatnich lat.
A inne lokalizacje - dlaczego nie.

apostata

ks. Tischner:

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org